Moja działka - Monika76
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, czy to oznacza, że do tej pory robiłaś jedną butelkę...raczej butlę nalewki
Jak bedziesz miała chwilę to wrzuć przepis na nalewkę, bo nie mogę znaleźć
Giza, moja "diabolo" jest bordowa, komórka przekłamała
Coma, zaczynam wiśniobranie w przyszłym tygodniu, wiśni będzie sporo, więc jeżeli chcesz to mogę Ci tyle ile potrzebujesz na nalewkę odstąpić

Jak bedziesz miała chwilę to wrzuć przepis na nalewkę, bo nie mogę znaleźć

Giza, moja "diabolo" jest bordowa, komórka przekłamała

Coma, zaczynam wiśniobranie w przyszłym tygodniu, wiśni będzie sporo, więc jeżeli chcesz to mogę Ci tyle ile potrzebujesz na nalewkę odstąpić

- Monika76
Jolu, bardzo lubię Twoją nalewkę, ale nie kłopocz się i może nie nastawiaj kolejnej butli.
Wiesz ja tak dużo nie upiję z tych 10 litrów...
, chociaż z drugiej strony tak odstawiłaś altankę, że tylko siedzieć w niej np. w chłodne dni i sączyć...sączyć...oczywiście dla zdrowotności
Coma, no to fajnie.Podaj mi może namiary na siebie, najlepiej tel. na pw.
Jak chcesz to możesz przyjechać do mnie na działkę i narwać sobie wiśnie, albo podskoczyłabyś do mnie do domu i wzięłabyś sobie.
Wiesz ja tak dużo nie upiję z tych 10 litrów...

Coma, no to fajnie.Podaj mi może namiary na siebie, najlepiej tel. na pw.
Jak chcesz to możesz przyjechać do mnie na działkę i narwać sobie wiśnie, albo podskoczyłabyś do mnie do domu i wzięłabyś sobie.
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- Monika76
Witam Markus
Właśnie dzisiaj rozpoczynam proces tworzenia nalewki wiśniowej
Myślę, że nic po drodze nie zepsuję i będzie pychotka.
Lilie też mi się bardzo podobają, dobrze, że zrobiłam im zdjęcie wiem przynajmniej jak wyglądają, bo niedawno mi je ścięli, podobnie jak róże.Jednak nie zrażam się i na pewno będzie ich przybywać na mojej działce.

Właśnie dzisiaj rozpoczynam proces tworzenia nalewki wiśniowej

Lilie też mi się bardzo podobają, dobrze, że zrobiłam im zdjęcie wiem przynajmniej jak wyglądają, bo niedawno mi je ścięli, podobnie jak róże.Jednak nie zrażam się i na pewno będzie ich przybywać na mojej działce.