Witam serdecznie
Wczoraj byłam z M. na działce...zrobiliśmy sobie spacerek, tak dla zdrówka...no dobrze....i po doniczki, które potrzebowałam do rozsad
Świeciło słońce, lekki mrozik ale wiał zimny wiatr....podsumowując, było bardzo zimnooooooooo.
Śniegu na całej działce tak ok. 10-15 cm, mój M. torował mi drogę, szłam po jego śladach
Po tym co wczoraj widziałam nie wiem kiedy ja będę mogła cokolwiek robić na działce
W tej chwili temp. +5 st., słoneczko nieśmiało się przebija zza chmur......
Moniś, nie będę siała rzodkiwki i sałaty, nie mam już miejsca
Ewuś, dziękuję za wizytę, Ciebie również pozdrawiam cieplutko
Janusz, witam Cię bardzo serdecznie. Moja teściowa w tych samych latach dostała tam działkę z Towimoru (na terenie wyznaczonym dla pracowników tego zakładu), obok dla pracowników Czesanki i Policji. Jak się pewnie zorientowałeś, teściowa nie może już na niej pracować z racji wieku...i teraz ja razem z moim M. na niej gospodarujemy.
A moja córcia poszła w ślady rodziców...nawet się tego nie spodziewałam
Będzie mi bardzo miło jak będziesz do mnie zaglądał...trzeba tylko poczekać do tej upragnionej przez wszystkich wiosny.
Pozdrawiam cieplutko.
Tosiu, u nas temp. w lekkim plusie w dzień, w nocy spada do -12 ale z dnia na dzień ma być coraz cieplej, zobaczymy.
Kasiu, wczoraj świeciło słoneczko i było bardzo zimno, dzisiaj jest troszeczkę cieplej.
Pozdrawiam