Dziękuje wszystkim za odwiedziny i przemiłe wpisy
Córka Emilka słodka tylko na pozór , w rzeczywistości to bardzo żywe z szalonymi pomysłami dziecko
Ale nie tylko ją mam , mam jeszcze syna starszego od niej o 3 lata
To teraz może odpowiem na pytania , które zadałyście Renata1962 będzie kolorowo weronisia997 roślinki sieję najpierw do skrzyneczek potem pikuje i do ogrodu Nolinka palma już wyszła , z 5 nasion mam 4 kły zielone alunia Kasia1007 jola1313 to nie aniołek . Mam dosyć dobre warunki na sianie roślim posiadam tunel ogrzewany gardeniaa Niunia1981
Dawno mnie nie było i proszę jakie zmiany.
Gratuluje Agnieszko i rzecz jasna nowych kwiatków. Są prześliczne. Niech cieszą Twoje oczka no i czekam na dalsze Twoje zdobycze )
Agnieszko, Twoje pociechy ładniutkie i bardzo podobne do siebie blondaski. Są radosne. Powodzenia w uprawie nowej lokatorki. Zauważyłam, że wysiałaś strelicje ciekawa jestem jak uda się siewka. Widzę , że tak samo jak ja wysiałaś trawę ozdobną. Ja się zastanawiam czy mi wyrośnie. Dwa lata temu nie wzeszła mi.
Jesteś pracowitą ogrodniczką i pokojowe i ogrodowe oraz ambitny wysiew.
Powodzenia
ile nasion wszystko wysialaś?....ja mam tylko 10 doniczek lobelii... i trzy doniczki pelaski bluszczolistnej.....coś też pewnie dokupię....Dzieciaki cudne...oba...