btak nadrabiam zaległości przęglądam i pośród tysięci kwiatków zobaczyłem jednego wyjątkowego - w strefie nabrzeżnej oczka

Madziu, cieszę się że sie podobało.Karolcia pisze:Gabrysiu,pięknie dziękuję za fotoreportaż![]()
Piękne zdjęcia,byłaś tak blisko mnie.
Ale widać że tempo wycieczki było ogromne.W dwa dni tyle miejsc odwiedziliście![]()
Pozdrowionka
Krysiu, jedź - tam jest pięknie.kryska pisze:Dziękuję za wycieczkę. W tym roku planuję zabrać M do Leśniowa.
Jolu, na takie wycieczki 3-4 dniowe jeździmy co roku.jolciajci pisze:Pooglądałam i nasyciłam oczy :P
Piękne zdjęcia i piękne widoki już nie mówiąc o miejscach jakie zwiedziłaś![]()
Dziękuję Gabrysiu że mogłam chociaż wirtualnie podziawiać piękno naszego kraju
Jolu, fajnie że mogłam odświeżyć Twoje wspomnienia.jol_ka pisze:Gabrysiu ja również dziękuję za wycieczkępodobnym szlakiem wędrowaliśmy z M dwa lata temu, miło było odświeżyć pamięć, Polska jest piękna
![]()
Karolku, ten ogród był naprawdę ładny.k-c pisze:Gabrysiu - wuper wyprawa - a ten ogród przy sanktuarium - marzenieszkoda że jeszcze tak mało jest takich ogrodów w takich miejscach - najczęściej właścicielom szkoda na nie kasy ...
btak nadrabiam zaległości przęglądam i pośród tysięci kwiatków zobaczyłem jednego wyjątkowego - w strefie nabrzeżnej oczkaMiło Cie widzieć Gabrysiu
Grażynko, i tu się z Tobą zgadzam.kogra pisze:To prawda Gabi - mamy piękny kraj , ale nie doceniamy tego co mamy. Nie jesteśmy gorsi od Niemców czy Amerykanów. Nasze góry czy doliny też są krajobrazowo piękne a może i piękniejsze. Każdy kto przejedzie się na taką wycieczkę będzie miał co wspominać.
Piękne ujęcia kwiatów w skałach zrobiłaś.![]()
Wiolu,ani się obejrzysz a szkrab będzie duży.violetta pisze:Wspaniałą wycieczkę sobie zafundowałaś. Naoglądałam się tych wszystkich widoczków i nabrałam ogromnej ochoty. Jak tylko szkrab trochę podrośnie. Może za rok lub dwa to na pewno będę chciała tam pojechać.
A co do roślin, to masz je zachwycjące. Chyba już posiadasz wszystkie jakie są.
Madziu, na filmiku wyglądałoby lepiej.Karolcia pisze:Gabrysiu,pięknie to zrobiłaś
Ewelino,Wczoraj przesadzałam lilie do większej skrzyni, bo słabo rosły i nie chciały kwitnąć.Ewelina pisze:Gabi, świetny pomysł ta " sesja z wiesiołkiem"I jak tu nie wierzyć w zmiany następujące w ogrodzie w ciągu kilku dni , skoro następują nawet w ciągu kilkudziesięciu minut !
Mam pytanie - co słychać nad przepięknym oczkiem wodnym ?Pewnie tez zmienia się nieustannie... Czy ludzik złowił jakiegoś rekina nareszcie? Jeśli to nie kłopot , wklej, proszę więcej zdjęć oczka- stawku, bo jest moim zdaniem ,jednym z najładniejszych na forum i ...chętnie się nim jeszcze podelektuję (popodpatruję).
Pozdrawiam , E.
Krysko, trzeba cierpliwości, oj trzeba.kryska pisze:Sesja zdjęciowa super. To trzeba mieć cierpliwość by coś takiego uchwycić. A jak potem się czułaś, "paraliż" już minął?
Gabrysiu, zdjęcie Rozplenicy Amerykańskiej możesz zobaczyć u mnie na str. 9 w poście z 11.08.07 godz.23;45
Ewuniu, wiesiołek faktycznie jak gwiazda, a na dodatek bez honorariumDaisy pisze:Gabrysiu, dziękuję za wspaniałą wycieczkę! Polska jest prześliczna!
A wiesiołek miał wspaniałą sesję zdjęciową, jak gwiazda
aanula pisze:Jak to dobrze, że tu zajrzałam![]()
Zwiedziłam kawałek Polski i rajski ogród Gabrysi![]()
U mnie za czasem tak jak u CiebieGabriela pisze:aanula pisze:Jak to dobrze, że tu zajrzałam![]()
Zwiedziłam kawałek Polski i rajski ogród Gabrysi![]()
Anulko, dzięki że miałaś czas i wpadłaś.
U mnie to ostatnio na wszystko brakuje czasu.
Dzisiaj z racji tego, że mam trochę luzu, myję okna i z doskoku oglądam ogrody.
Ale spieszę się bardzo bo czas goni, trzeba iść na działkę, pozbierać plony i znowu w domu robota.