aha ...zapomniałam wczoraj skrobnąć ...byłam w Liroyu...wiosna w dziale ogrodniczym ruszyła na całego iglaków , drzewek przeróżnych w bród owocowe i inne, wierzby ,róże ...odmiany Harknesa za 8 zł chyba
Ena , Camelot....innych nie pamiętam...kusiła mnie taka pnąca żółta...ale sie oparłam ,Magnolie duzy wybór,klematisy spory wybór

pierisy ,zioła fajne w duzych doniczkach
Poza tym sadzonki w wielodoniczkach 10 paki chyba bratków po 9 zł miniaturowe i zwykłe
Bukszpany w wielopakach i formowane kulecki
Na prawde fajna dostawa...czuc było wiosnę
W Auchan tez dział ogród przygotowywany...pewnie w ten weekend podwoje sie otworzą
sweetka no wiesz ,ze ja lubię z wami dzionek zaczynać

Marzanna sie doigrała...nie ma co...los ja czeka nieciekawy

ja jej nie daruje małpie
Tadziu wiem z donosów ,ze tam u was nieciekawie z ta wiosną...kurcze ...co za rok no, mam nadzieje ,że to tyllko tak na starcie a potem juz będzie wg zamówień z pogodą
Kasia zima sie nam rozwydrzyła...i zgrywa twardziele...ale damy rade ...wespół w zespół

przegnamy małpe do morza
Charisma czaruje kolorami...i tak powoli sie rozchyla....nie moge sie doczekać
Pati...rytualny ubój zimy

sobie chciała fikac to sobie ma ...

Karbowanych
rurów nie mam...ale jak chcesz do odewrę wieko i ją
just to szmba wrzucę
Aneczka 77 trawy to ja baaaardzo kocham...ale musze juz z nimi uwazać, nie mam zbyt wiele miejsca ale czekam na taka jedna slicznotkę
Variegatusa od psiapiółeczki i mam w planie 2
Giraffy i 2 Morning Light i jakies stnice dokupić i ...bo mi zawładnęły wyobrażnią
Marysia no nieee ....plis ....Nie jest zle no , na plusie przede wszystkim ...ale fakt szaro buro