Nasze marzenie- realizacja krok po kroku

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku

Post »

MID2006 pisze:Dobranoc Sylwus, kolorowych, wiosennych snoow 8-)
Asiulek już coś tam dla niej wymyslisz :-) jakies dobre miejsce.. Zawsze domek mozesz przestawic hehehe
Madziu,domek to dużo powiedziane :;230 Domek będziemy stawiać malutki jak będzie jakaś kasa... taki coś jakTwój, ale ja chcę murowany...
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Jak dziś samopoczucie i głowa? Lepiej? O mnie niestety słońce dziś zapomniało :( Chyba nawet nie ma co liczyć na przejaśnienia.
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

:wit Milenko. Glowa mnie nie boli ale samopoczucie jest tak do bani..... Znowu pada snieg. Wiem ze to zapowiadali, ale slonca wedlug nich nie powinno wczoraj u mnie byc a bylo. Myslalam ze i dzisiaj sie pomyla ale niestety. Wczoraj przezylam szok.. Bylam w castoramie i nie spodziewalam sie jakiegos szalu.. A tam nawet roze na pniu!!!! hehe szok
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

No niestety prognozy nie nastrajają optymistycznie..... a w już myśl o śnieżnych świętach całkowicie osłabia :evil:
U mnie dziś piękne słońce i dzięki temu humor od razu lepszy..... do czasu..... aż się nie spojrzy na zalegający ziemię śnieg w metrowej warstwie....
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Fajnie ze masz chociaz sloneczko :-) to jakos latwiej ten snieg przebolec. U mnie totalna masakra. Zero punktu zaczepienia na przetrwanie tej pogody. Na balkonie coraz wiekszy balagan. Przykryte lilie, roza w pergoli, pudelko z wrzoscami. Do polowy zrobiona suszarka sufitowa bo emowi marzna rece hehe.. Gdzie sie nie spojrzy tam mozna sie dobic
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Potwierdzam to co napisałaś, brak mi już sił na narzekanie na tą pogodę, totalna załamka

-- 21 mar 2013, o 11:13 --

Robiłaś jeszcze jakieś zakupy w castoramie?
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie martw się Madziu to stan przejściowy ,niedługo się skończy i więcej nie będziemy o tym myśleć.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Julianko tylko konwalie i doniczki do domu dokupilam. Przyjechaly krzewy i byliny, a roz to do wyboru do koloru. Jednokolorowe, dwukolorowe, jakie sie barwy chce. wymylilam jeszcze miejsce na lawende i chcialam kupic ale jej akurat nie bylo. Musze do obi po nia jechac.
Ewus juz nie mam sily do tego wszystkiego. Wszystkiego mi sie odechciewa. Caly zapal ze mnie zszedl.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Znowu śnieg? :( Masakra jakaś. U mnie mżawka i +5, szukam pozytywów i znalazłam - może dzięki temu szybciej znikną resztki śniegu :D To stan przejściowy, mocno wierzę, że wróżbici nie pomylą się tym razem i po świętach już będzie przyjemnie (w końcu na razie tylko wiara nam pozostała :D ). Dzięki złej pogodzie jest czas na przemyślenia ogrodowe - pewnie gdyby było ładnie, zamówiłabym już róże, a tak czytałam, czytałam i wyszukałam super odmianę róży pnącej, wspominam o niej u siebie.
Mówisz, że szaleństwo w casto? Nie wypatrzyłaś przypadkiem jakiejś fajnej pergolki z ławeczką? :)
Trzymaj się, nie możemy się poddawać! ;:168 ;:cm
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Ja już zrobiłam taki drenaż portfela a ciągle trzeba jeszcze coś dokupić , no i święta jeszcze za chwilę...

-- 21 mar 2013, o 11:47 --

Wstawiłam właśnie ciasto drożdżowe do piekarnika , pachnie w całym domu.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja już też cienko przędę ,zamiast tego śniegu mogłoby parę złoty spaść z góry . :lol:
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewa, bardziej liczyłabym na to, że wymyślą podatek od posiadanego śniegu, w naszym kraju przecież to całkiem realne :D
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Milenko dokladnie wczoraj w sklepie o Tobie myslalam! Poszlam nawet specjalnie na ten dzial i byly pergole takie jak chcesz ale bez laweczek :( ale jest w czym wybierac, nie ma jednej sztuki, tylko kilka wariantow. Sa nawet donice drewniane roznej wielkosci. Sa pergole z donica i kratka. Jest cala masa samych kratek w roznych ksztaltach. No normalnie jak nie casto. Napisz mi ile mniej wiecej na ta pergole z laweczka chcesz przeznaczyc, będę przejezdzac dzis kolo producenta mebli ogrodowych. Zajrze i zobacze co ma.
Julianko lista chciejstw rosnie a stan portfela maleje w szalonym tepie. Czas zaczac sie
ograniczac hehe. Ceny u mnie juz podniesione na rynku. Tylko czekac i myslec czy po swietach spadna....
Ewciu mogloby oj moglo... Ale zamiast tego tylko to biale g...spada. Niedlugo to nie bedzie niczego co opodatkowane nie bedzie. Oni tylko dbaja o swoje d...
Awatar użytkownika
anka93
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 17:40

Post »

No Magda u Ciebie już zakupy do ogródka na całego, wiosna przyszła :D
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Powiedz mi gdzie ona jest.. To pojde po nia i jak sie dobrowolnie nie podda to za wlosy ja tu przyciagne.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”