Pasja - cz.3
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Pasja - cz.3
A niech bedzie nawet 30 odrazu, tak od poczatku kwietnia do pazdziernika 

Julek, dobrze gadasz, dać Ci wina 

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Julka, Aga dobrze gadacie, a niech będzie ze 30 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Mnie się też klatka podobała
Natomiast w ogóle nie podoba mi się pogoda
Sypie śnieg, dokupiliśmy węgla-mam go zamiast roślin 

- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zrozumiałam
. Chyba sobie jutro jakiś ładny pachnący kwiatuszek kupię, bo storczyk to się chyba nie liczy, a grudnik na pewno wiosny nie zwiastuje
.
jako komentarz do wpisu Aguni:magenta pisze:a niech będzie za 30
Kasiu, łączę się w bólu marazmowymaguniada pisze:Julek, dobrze gadasz, dać Ci wina

- magenta
- Kontakt:
Dzień dobry!
Właśnie usłyszałam, że w weekend ma być -20 , rany
tylko gdzie?
Żal mi moich róż, szkoda, że się pośpieszyłam z tymi stroiszami.... masakra jakaś! Ciekawe czy będą duże straty....
Dzisiaj pierwszy wiosny
Ewa ja też w kuminie cały czas palę...
Agatko kup sobie kup! Humor sobie poprawisz z pewnością, ech...
Właśnie usłyszałam, że w weekend ma być -20 , rany

Żal mi moich róż, szkoda, że się pośpieszyłam z tymi stroiszami.... masakra jakaś! Ciekawe czy będą duże straty....
Dzisiaj pierwszy wiosny

Ewa ja też w kuminie cały czas palę...
Agatko kup sobie kup! Humor sobie poprawisz z pewnością, ech...
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kasiu w ogrodzie mamy podobnie, a i podejście do życia również, więc skupię się na klatce...fantastyczna
Kto powiedział, że muszą stać w niej tylko kwiaty ? Zbliża się Wielkanoc, więc możesz włożyć kilka jajek, sypnąć garść piórek i będziesz miała dekorację, jak ta lala
...a jak fantastycznie wyglądają w niej świece
Miłego 

Kto powiedział, że muszą stać w niej tylko kwiaty ? Zbliża się Wielkanoc, więc możesz włożyć kilka jajek, sypnąć garść piórek i będziesz miała dekorację, jak ta lala

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mnie to nawet juz chabazie w sklepie nie ciesza
co mi z chabazi do trzymania w domu. Tak by sobie czlek kupil, wkopal i sie cieszyl a tak jeszcze dodatkowy klopot z przechowaniem.

- magenta
- Kontakt:
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Kasiu dzień dobry,
ja też popijam kawkę i głowa mi opada. Dziewczyny wczoraj chwaliły, że w TKMaxx są fajne rzeczy, więc chyba zrobię sobie godzinną przerwę i wyskoczę zobaczyć co mają
. W ałchanie też ostatnio miałam podobne objawy
. Ściskam wiosenno-zimowo i zdrówka życzę dla Młodego 
ja też popijam kawkę i głowa mi opada. Dziewczyny wczoraj chwaliły, że w TKMaxx są fajne rzeczy, więc chyba zrobię sobie godzinną przerwę i wyskoczę zobaczyć co mają

Witaj Kasiu!
Kawa wygląda pięknie, może i ja sobie zaparzę? Od tego ataku migreny nie piłam jeszcze, boję się jakoś...
Czytam, że Młody podziębiony... wirusy krążą w powietrzu, niestety...
Tak czy inaczej, życzę Ci miłego dnia. Oby do wiosny!
Kawa wygląda pięknie, może i ja sobie zaparzę? Od tego ataku migreny nie piłam jeszcze, boję się jakoś...
Czytam, że Młody podziębiony... wirusy krążą w powietrzu, niestety...
Tak czy inaczej, życzę Ci miłego dnia. Oby do wiosny!
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Kasiu już mnie nic nie zdziwi w tej pogodzie obrzydłej...w sklepach roślinki stoją w pomieszczeniu,byłam w Bricomarche wczoraj ,oferta ogrodowa nowa już jest,ale nie na zewnątrz jak zawsze,tylko roślinki duszą się na jeżdżących regałach echh
Stokrotki,bratki i wiele innych kwiatków...nic nie kupiłam,za to wczoraj od alinki forumowej dwie trawki zamówiłam i rozchodnika.
Miłego dzionka
Stokrotki,bratki i wiele innych kwiatków...nic nie kupiłam,za to wczoraj od alinki forumowej dwie trawki zamówiłam i rozchodnika.
Miłego dzionka

- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Chyba sobie zaraz zafunduję jakiś wzmacniacz (bezprocentowy oczywiście
) w płynie
Aguniu, ostatnio czytałam o migrenie, że kawa może ją wzmagać... Co ciekawe, dużo było o piciu wody w sporych ilościach i o zmianie diety...

Aguniu, ostatnio czytałam o migrenie, że kawa może ją wzmagać... Co ciekawe, dużo było o piciu wody w sporych ilościach i o zmianie diety...

Tak, Franci, ja wiem, dlatego staram się ograniczać...
Z pewnością długa zima i brak naprawdę smacznych warzyw nie przysłuża się zdrowej diecie...
Z pewnością długa zima i brak naprawdę smacznych warzyw nie przysłuża się zdrowej diecie...
- magenta
- Kontakt:
Magda nie wiedziałam, że w TKmaxsie są ogródkowe rzeczy
do którego jeździsz? Zdaj relację!
Aguś jak się boisz to nie pij, może powinnaś odstawić na miesiąc np? I sprawdzić czy coś się zmieni? Młody z gilem tym razem....
Aniu też tak myślę, że ogrodnicy mogą stracić...bo jak się ociepli to szybciej zwiędną , a nie wszyscy zdążą kupić. Szczególnie w supermarketach! Tobie też miłego!
Agata, dobrze mówisz, najlepiej zrezygnować na jakiś czas i potem stwierdzić czy to miało jakiś wpływ? A dieta to nie wiem...
Aguś z tego co pamiętam , to ty się raczej zdrowo odżywiasz, zawsze takie dobre rzeczy podajesz

Aguś jak się boisz to nie pij, może powinnaś odstawić na miesiąc np? I sprawdzić czy coś się zmieni? Młody z gilem tym razem....
Aniu też tak myślę, że ogrodnicy mogą stracić...bo jak się ociepli to szybciej zwiędną , a nie wszyscy zdążą kupić. Szczególnie w supermarketach! Tobie też miłego!
Agata, dobrze mówisz, najlepiej zrezygnować na jakiś czas i potem stwierdzić czy to miało jakiś wpływ? A dieta to nie wiem...
Aguś z tego co pamiętam , to ty się raczej zdrowo odżywiasz, zawsze takie dobre rzeczy podajesz