.
 .Prosze powiedzcie jak wy to robicie ze macie tak ladna Rukole. Moze sadzic z rozsady?

.
 .

Jest dokładnie przeciwinie. Rukola lubi cień, przy pełnym słońcu żółknie. W zeszłym roku to przerabiałam, ale przestawiłam ją do miejsca zacienionego i znów rosła ochoczoesony1 pisze:Z tego co wiem to rukola jest rośliną wybitnie "słonecznolubną", pochodzi z basenu morza śródziemnego więc ustawianie jej w cieniu niczemu dobremu nie służy.
 Póki jej nie zjadły szczypawki......
 Póki jej nie zjadły szczypawki...... 

u mnie rośnie w pełnym słońcu...( jak na patelni ), rozsiewa się rokrocznie i nie mam z nią problemów
 u mnie rośnie w pełnym słońcu...( jak na patelni ), rozsiewa się rokrocznie i nie mam z nią problemów

. No coz, sprobuje w tym roku z rozsady i zrobie tak jak ty pisalas. Dziekuje za wskazowki
. No coz, sprobuje w tym roku z rozsady i zrobie tak jak ty pisalas. Dziekuje za wskazowki 

W zeszłym roku posiałam rukolę okrągłolistną na działce. Rosła fantastycznie. W tym roku chciałabym mieć ją też na balkonie. W jaką donicę ją posiać/jaka głębokość/?
 W zeszłym roku posiałam rukolę okrągłolistną na działce. Rosła fantastycznie. W tym roku chciałabym mieć ją też na balkonie. W jaką donicę ją posiać/jaka głębokość/?