Zakątek Annes 77
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zakątek Annes 77
Nie, ale dziewczyny też mówiły, że krążek można podzielić - bo sypneło mi się różnie. Ale nie spleśniały i na pewno można je 'obrać' z tej osłonki, bo już tak robiłam z szałwią, jak wyszły mi dwa nasionka
Szałwię mam mam już popikowaną - po jednej w kubeczku.

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A to nie doczytałam,że można dzielić krążek,mi też różnie się sypnęło,maleństwa takie,że szok
Aniu a masz szałwię omączoną? Musze spróbować w przyszłym roku,bo teraz już jest chyba za późno,a poza tym nie mam nasion

Aniu a masz szałwię omączoną? Musze spróbować w przyszłym roku,bo teraz już jest chyba za późno,a poza tym nie mam nasion

Aniu Podziwiam Cię za tę lobelię.... te siewki są takie mikre! Migdy mi nie wyszło ich pikowanie
Ja za to posiałam werbenę patagońską, ale jak na złość nie wschodzi.

Ja za to posiałam werbenę patagońską, ale jak na złość nie wschodzi.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aniu, u mnie krążki zdają egzamin
Przykro mi, że u Ciebie nie wyszło...ale jestem pewna, że takim, czy innym sposobem doczekasz się znowu pięknych lobelek

Przykro mi, że u Ciebie nie wyszło...ale jestem pewna, że takim, czy innym sposobem doczekasz się znowu pięknych lobelek

- Annes 77
Wstaję sobie,odsłaniam roletki i chyba śnię
Zasypało na maxa
Nie...........wołam ,ale nikt mnie nie słyszy
Cały czas miałam nadzieję,że mnie to ominie
No załamka kompletna i niech mi nikt nie mówi,że jest fajnie
Gdzie ta wiosenka upragniona?
Agnieszko sama nie wierzyłam,że mi się uda,to był eksperyment,ale opieka nad nimi wynagrodziła mi w postaci drobniutkich,niebieskich kwiatuszków:) Spróbuj Aguś jeszcze raz,mi za pierwszym razem też nie wyszła
Kasiu wiem kochana,że u Ciebie krążki się sprawdzają,widziałam w jednorocznych całą relację i podziwiam,masz rękę,ja jednak pozostanę przy pojemnikach
Tęsknię

Nie...........wołam ,ale nikt mnie nie słyszy

Cały czas miałam nadzieję,że mnie to ominie

No załamka kompletna i niech mi nikt nie mówi,że jest fajnie

Gdzie ta wiosenka upragniona?

Agnieszko sama nie wierzyłam,że mi się uda,to był eksperyment,ale opieka nad nimi wynagrodziła mi w postaci drobniutkich,niebieskich kwiatuszków:) Spróbuj Aguś jeszcze raz,mi za pierwszym razem też nie wyszła

Kasiu wiem kochana,że u Ciebie krążki się sprawdzają,widziałam w jednorocznych całą relację i podziwiam,masz rękę,ja jednak pozostanę przy pojemnikach

Tęsknię

-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Oj podobna mialam reakcje.. A niby wiosna od wczoraj miala byc. Chyba w snach. Ja tez tesknie za takimi widokami i to baaaardzo. W tamtym roku na kwiatach sasiadki oraz mojej mamy moglam oko zawieszac ale lepsze to niz ten okropny snieg. 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu i ja tęsknię do takich widoków....... ale chyba nie możemy mieć nadziei, że szybko zrobi się zielono.... u mnie na ogrodzie metrowa kołdra śniegu i ciągle sypie
Nie wyobrażam sobie takich świąt..... zawsze koszyczek ze święconką stroiłam kwiatami, albo choćby zielenią z ogródka.....

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

i ja tęsknię za kwiatuszkami..... nawet może być choć tylko zielona trawka

listeczki na krzaczkach no.... i koniecznie kwitnąca forsycja.

Od wielu lat po raz pierwszy święta wielkanocne spędzę w mieście, a nie na wsi.

Ania i mnie brakuje wszystkiego co tylko kojarzy się ze słonkiem.
Przeglądam oferty i wybieram ... oczywiście róże..... zamawiam i się bardzo cieszę, że będę je miała

Wszystko przez Alexie

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie ma szans na jakąkolwiek wiosnę-sypie śniegiem i wyje silny wiatr.
Żeniszki mi wzeszły, posiałam sobie niebieski
A różową i biała lobelię można kupić, najczęściej, niestety, w mixie 
Żeniszki mi wzeszły, posiałam sobie niebieski

Aniu widziałam William Christie u Gosi bardzo mnie zachwyciła już miałam się na nią zdecydować ale u Majki oczarowała mnie Agnes Schilliger i zdecydowałam się na nią jesienią. Mam nadzieję że też będzie taka piękna. Na szczęście mam ją w donicy w domku na działce więc te mrozy jej nie zaszkodzą, bo już była ładnie popuszczana na początku marca.Twoja William Christie na pewno będzie jeszcze piękniejsza w tym roku.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Danusiu, będziesz zadowolona z Agnes Schilliger. Moja w tym roku będzie już miała 3 latka,
to już dama z niej prawdziwa będzie.
William Christie również jest piękną różą.
to już dama z niej prawdziwa będzie.
William Christie również jest piękną różą.

Pięknie rozwinięty ogród , cudny. Nie umiem określić co mi się w nim podoba, ponieważ wszystkie roślinki są ciekawie skomponowane . Jestem pod dużym wrażeniem Twoich rabatek i roślin.Z przyjemnością będę do Ciebie zaglądać.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- alexm
- 100p
- Od: 19 lut 2013, o 13:42
Aniu ja Cię słyszałam, bo moja reakcja była identyczna jak dziś zobaczyłam, że znowu sypie
Uciekam, wtedy do swojego notatnika i dokładnie przeglądam co zamówiłam...
Planuję co, gdzie wsadzę. Wyobrażam sobie, jak już roślinka siedzi w ziemi i jakoś poprawia mi się humor.
I ja tęsknię za kwiatuszkami ,słoneczkiem, sadzeniem...
Siać będę, ale pomidorki
koktajlowe.

Uciekam, wtedy do swojego notatnika i dokładnie przeglądam co zamówiłam...
Planuję co, gdzie wsadzę. Wyobrażam sobie, jak już roślinka siedzi w ziemi i jakoś poprawia mi się humor.
I ja tęsknię za kwiatuszkami ,słoneczkiem, sadzeniem...
Siać będę, ale pomidorki

- Annes 77
Zima wciąż u mnie jest i nadal nie odchodzi,wiosna zapomniała o nas,prognozy dobijające ,od następnego tygodnia powolutku ma przyjść ...tez mi odkrycie
Ratuję się parapetowcami i forum,które pomaga przetrwać
Mid2006 musimy przetrwać,jeszcze tydzień i powoli będziemy witać wiosenkę
Aguś święta wielkanocne zawsze kojarzyły mi się z wiosenką,baziami,bratkami,o tej porze już miałam kwiatki na balkonie
Razi mnie już ta okropna biel
Maju wszyscy tęsknimy,wspominamy i czekamy z nosem spuszczonym na kwintę
Oj tak Maju forsycja to super zwiastun zwłaszcza super znak,że można ciąć róże nasze kochane...
Wybieraj,kupuj kochana,a my będziemy podziwiać,u Ciebie róże wspaniale rosną
Zwalasz na alexię
No ktoś musi być winny
Ewuś u mnie nie wyje już wiatr,tylko wygląda to tak jakby wszystko zastygło i czekało nie wiem na co
Żeniszek oj rośnie jak szalony,pewnie Twój też się wspaniale puści
Danusiu Agness Schilinger jest cudna,też ją podglądałam i podziwiałam u majeczki naszej,na razie jej nie mam,ale może kiedyś
William Christie może i Ty sobie jeszcze kupisz,ma śliczne kwiaty
Julianna witam nową osobę w moim wątku:) To miło ,że Ci się u mnie podoba,coś tam rośnie u mnie,cieszę się każdą roślinką i lubię wiele roślin,najlepiej wszystkie
Alu ja też mam wiele kartek zapisanych,notatników,lubię tak przeglądać moje notatki,ale czuję,że jak pojadę na działkę to znów będzie inna koncepcja
Chyba wszyscy lubimy sadzić nowe nabytki,to jest wspaniałe zajęcie,pielenie mnie uspokaja i wycisza...
Pomidorki koktailowe mniam
Sasanki...w tym roku muszę upolować białą i podobno jest też żółta,ale sporo kosztuje:)

Hortensja Limelight
...dokupiłam jeszcze Vanilie Freise i Miś polarny na all...

I lilijka...kilka do mnie przyjedzie od ewuni

Miłego dzionka

Ratuję się parapetowcami i forum,które pomaga przetrwać

Mid2006 musimy przetrwać,jeszcze tydzień i powoli będziemy witać wiosenkę

Aguś święta wielkanocne zawsze kojarzyły mi się z wiosenką,baziami,bratkami,o tej porze już miałam kwiatki na balkonie

Razi mnie już ta okropna biel

Maju wszyscy tęsknimy,wspominamy i czekamy z nosem spuszczonym na kwintę

Oj tak Maju forsycja to super zwiastun zwłaszcza super znak,że można ciąć róże nasze kochane...
Wybieraj,kupuj kochana,a my będziemy podziwiać,u Ciebie róże wspaniale rosną

Zwalasz na alexię

Ewuś u mnie nie wyje już wiatr,tylko wygląda to tak jakby wszystko zastygło i czekało nie wiem na co

Żeniszek oj rośnie jak szalony,pewnie Twój też się wspaniale puści

Danusiu Agness Schilinger jest cudna,też ją podglądałam i podziwiałam u majeczki naszej,na razie jej nie mam,ale może kiedyś

William Christie może i Ty sobie jeszcze kupisz,ma śliczne kwiaty

Julianna witam nową osobę w moim wątku:) To miło ,że Ci się u mnie podoba,coś tam rośnie u mnie,cieszę się każdą roślinką i lubię wiele roślin,najlepiej wszystkie

Alu ja też mam wiele kartek zapisanych,notatników,lubię tak przeglądać moje notatki,ale czuję,że jak pojadę na działkę to znów będzie inna koncepcja

Chyba wszyscy lubimy sadzić nowe nabytki,to jest wspaniałe zajęcie,pielenie mnie uspokaja i wycisza...
Pomidorki koktailowe mniam

Sasanki...w tym roku muszę upolować białą i podobno jest też żółta,ale sporo kosztuje:)

Hortensja Limelight

I lilijka...kilka do mnie przyjedzie od ewuni

Miłego dzionka

- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Zjawiam się z rewizytą.
Piękne kwiatki ,cieszą ze zdwojoną siłą przy tej uprzykrzającej się zimie.
Lobelii nigdy nie pikuje ,one są tak delikatne, że nawet przy podlewaniu się pokładają. Sadze je do 4 mniejszych pojemników, a później sadze w ziemi takimi kępkami.Wg mnie tak wyglądają najładniej, popikowane są takie mizerne.
WIOSENKO ZAPRASZAMY

Piękne kwiatki ,cieszą ze zdwojoną siłą przy tej uprzykrzającej się zimie.
Lobelii nigdy nie pikuje ,one są tak delikatne, że nawet przy podlewaniu się pokładają. Sadze je do 4 mniejszych pojemników, a później sadze w ziemi takimi kępkami.Wg mnie tak wyglądają najładniej, popikowane są takie mizerne.
WIOSENKO ZAPRASZAMY