Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
Pieskow tej rasy to chyba nikt obcy nie chce glaskac bez pytania
wiem ze duzo zalezy od charakteru psa i jego pochodzenia ale moim zdaniem najwiekszy wplyw na psa i jego ulozenie ma wlasciciel. Nie każdy pies rasy tej czy innej groznej to morderca. Duzo zalezy od czlowieka. Dobrze ze twoja mama zdecydowala sie na nia, bo czesciej slychac o tym ze psa kupuja takiego a potem nie potrafia go wychowac i najlatwiejsza droga to schronisko. Albo las itp. Az mi sie wnetrznosci gotuja na sama mysl.... Oby twojej mamie szybko sie polepszylo bo obie sie zatesknia za soba hehe. U mnie biale g... sypie mniej. Zdarzylo sie nawalic przez noc i do poludnia. No ale zeby tak calkiem przestalo to nieeee.

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Święta w domku z rodzinka.Będą wydatki ,remont domku i ogród trzeba reanimować....trzeba oszczędzać.Zakopane mamy w planach na przyszły rok.
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
Jaka pogoda u Ciebie dzisiaj była?
U mnie cały dzień padało. Wydawałoby się ze taki drobny pada to wielce nie napada a tu znowu tyle śniegu:( i jeszcze ten wiater. Co tu zrobić żeby ta zima sie od nas odczepiła? ?

Jaka pogoda u Ciebie dzisiaj była?
U mnie cały dzień padało. Wydawałoby się ze taki drobny pada to wielce nie napada a tu znowu tyle śniegu:( i jeszcze ten wiater. Co tu zrobić żeby ta zima sie od nas odczepiła? ?
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
No no, obszerne plany. Ciekawa jestem czy uda sie wam wszystko zrealizowac zgodnie z planem. Duzy remont planujesz?
Sylwio witaj, pogoda u mnie po prostu gorzej niz gorzej. Zima na calego, jeszcze te opady sniegu doszly. Zalamanie mnie przez ta pogode bierze. Niestety nie posiadam zlorego srodku na wypedzenie zimy, a szkoda.
Sylwio witaj, pogoda u mnie po prostu gorzej niz gorzej. Zima na calego, jeszcze te opady sniegu doszly. Zalamanie mnie przez ta pogode bierze. Niestety nie posiadam zlorego srodku na wypedzenie zimy, a szkoda.
-
Bylam dzis w tej biedronce, ale dalej nie ma bylin. Pewnie juz nie bedzie. Przyszla mi studnia dzis, jak mojemu M sie zachce i prowizorycznie ja zlozy to wam pokaze. Pani mi wyslala nie taki daszek jak chcialam, ale byla tak mila ze jutro wysle dobry daszek wraz z karmnikiem jako rekompensata
no i obecny daszek mam sobie zatrzymac na zmiane, jakby mi sie tamten znudzil. Tyle dobrego w ta paskudna pogode.

- jonatanka
Dom nie jest nowy i wymaga sporego remontu.Pogoda spowalnia wszystkie prace a i my nie czujemy się nie najlepiej i mamy nerwa .Pewnie jak zaświeci słonko to forum będzie jak bezludna wyspa 

-
Pewnie tak, ale pomysl jaka kolorowa i bujna bedzie ta wyspa. Mniej gadania o pogodzie a wiecej pieknych fotek. Ja wam moge juz dzis obiecac ze w tygodniu na pewno beeede. I w dodatku dopiero będę marudzic ze chce piatek i na dzialke itd hehehe
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu jeszcze tego by brakowało żebyś mi sie załamała.
Już ja ta Marzannę uduszę, zatopię i podpalę. Może zima sie wystraszy i sobie pójdzie? Co?

Już ja ta Marzannę uduszę, zatopię i podpalę. Może zima sie wystraszy i sobie pójdzie? Co?
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- jonatanka
Sylwio to ja się przyłączam do prac odpędzających zimę.Madziu ja czekam z niecierpliwością na fotki. 

- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu, co do bylin w Biedronce, to trzeba patrzeć w innych. W Biedronce koło mnie nie było i nadal nie ma, natomiast w innej są. Może to zależy od warunków lokalowych, powierzchni sklepu
.

-
Hehehehe ok! Mysle ze to dobry pomysl. Ratuj mnie bo balansuje nad przepascia przez ta choler......na zime. Udusic ta marzanne to malo. Powiedz mi jak murowalas z tata palisade z kamieni to dlugo wam to zeszlo? Ukladamy kamienie, camentujemy, odczekujemy i znowu ukladamy itd tak?
Jonatanko
lepiej, moze sie uda. Postaram sie wam pokazac ja jak najszybciej.
Jolu pewnie tak jest. Jak będę gdzies kolo innej to zajrze. Bo w mojej juz pewnie nie bedzie.
Jonatanko

Jolu pewnie tak jest. Jak będę gdzies kolo innej to zajrze. Bo w mojej juz pewnie nie bedzie.
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Cześc Madziu
Nie było mnie trochę,ale ja tak mam... praca,potem w weekend goście i zaległości towarzystkie ;) a forum w lesie i zimie zakopane
Pzyłączam się do reszty! utopić tę Marzannę, ale to babsko się trzyma, no !
Zima mnie poraża, śnieg i jakiś dziwnie przejmujący mróz, dale nieźle po depresce. Jakaś przygnębiona jestem i zwątpiona, że to się może w ogóle polepszyć. Byłam w B, dokupiłam roślin szt.2 i czekam... A za oknem syf biały.Nie pamiętam, kiedy mnie tak zima irytowała
Madziu, widzisz nie jesteś sama w tych przykrych odczuciach...
Kochana, rób fotki -ciekawa jestem co tam zakupiłaś

Pzyłączam się do reszty! utopić tę Marzannę, ale to babsko się trzyma, no !

Zima mnie poraża, śnieg i jakiś dziwnie przejmujący mróz, dale nieźle po depresce. Jakaś przygnębiona jestem i zwątpiona, że to się może w ogóle polepszyć. Byłam w B, dokupiłam roślin szt.2 i czekam... A za oknem syf biały.Nie pamiętam, kiedy mnie tak zima irytowała

Madziu, widzisz nie jesteś sama w tych przykrych odczuciach...
Kochana, rób fotki -ciekawa jestem co tam zakupiłaś

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Witajcie, dzis u mnie dalej brzydko, ale nie pada jeszcze. Temp plus trzy. Glowa mi dzisiaj peka. Pewnie od tych skokow cisnienia. Na dzialke nie jade, to juz pewne. Wystraszyly mnie zapowiadajace sie mrozy. A poza tym pozyczylam juz auto tacie. I tak w sniegu nie byloby co robic.
Asiu tak myslalam ze poplynelas w pracy i nie masz sil na fo. Dobrze jest sie zrelaksowac towarzysko bo i tak dzialkowo na razie nie bedzie.
Co tam w tej biedronelli dokupilas? Deprecha widze lapie wszystkich.
Asiu tak myslalam ze poplynelas w pracy i nie masz sil na fo. Dobrze jest sie zrelaksowac towarzysko bo i tak dzialkowo na razie nie bedzie.
Co tam w tej biedronelli dokupilas? Deprecha widze lapie wszystkich.
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wyczuwa sie już u wszystkich napięcie.Forma jest, chęcia jak największe.A tu zima okrutna i nie zapowiada się lepiej.

-
Witaj, cos Ty zadnych szans na poprawe pogody nie widze. Forumki pisza ze to zapowiedz szybkiego lata, ze wiosna nas ominie. Ja wole jednak normalna wiosne, stopniowa. Oczywiscie cieplo uwielbiam no ale wiosna tez jest piekna pora roku