Witajcie w ten mroźny dzień. Z nieba leci biały puch, sypie tak mocno że nie widać nic ponad 100m. No i kto by pomyślał że pojutrze pierwszy dzień wiosny...
Jeden plus takiej pogody to taki, że czysto jest przynajmniej za oknem ..... no i jeszcze jeden, mąż zaciera ręce że nie musi jeszcze nic w ogrodzie robić

bo jak było troszkę cieplej to już mu trułam żeby mi wbudował na końcu warzywnika obrzeże chodnikowe
Mireczko, jak nie dostaniesz to Tobie też mogę zrobić sadzonkę - jak już się tak rozkręcam
Madziu (MID2006) - pójdą na elewację a na nich będą wisieć doniczki z fuksjami
Bożenko - wbij sobie w google jak wyglądają nasiona jeżówki, są zdjęcia i będziesz wszystko wiedzieć
Ewelinko, kolejne nasiona dzisiaj kupione, werbena i osteospermum na all.., czekam więc na nie i dalej ruszam do dzieła
Madziu (variegata) - szkoda że nie mogłaś dojechać, ale będzie jeszcze takich spotkań całe mnóstwo
Maju, Niunia - buziolki kochane
Iguś - każdy z nas się uczy całe życie. W przyszłym roku będziemy już mądrzejsze, chociaż wątpię czy będziesz przebierać nasionka, dasz instrukcję i każda sama będzie się w kopciuszka bawić