Ja też czekam na kolejną porcję słonka, bo tak samo jak i Ty nie zdążyłam z Promanalem

Mam nadzieję, że prognozy okażą się troche przesadzone

, moje zostały zdewastowane przez koty
, moje zostały zdewastowane przez koty  Lawendę tniesz?
 Lawendę tniesz?

), czyli wróciłaś cała i zdrowa
 ), czyli wróciłaś cała i zdrowa   
  Świnka była chora czy już przyszedł na nią czas?
  Świnka była chora czy już przyszedł na nią czas?
 .
. 

Kiedys miałam podobne przeżycie - tyle, że z chomikiem. Tak jakby czekał na nasz powrót z wakacji.lulka pisze:Jak wyjeżdżałam, to świnka była w świetnej formie, a po powrocie jakaś niemrawa się zrobiła i na drugi dzień była sztywna.
 Dobrze, że Cię nie poniosło. U mnie tez sypie
 Dobrze, że Cię nie poniosło. U mnie tez sypie  . Jestem zasypana po pachy i nic nie mogę dalej planować z ogrodem. Byłam umówiona już w zeszłym tygodniu z majstrem od nawodnienia na oględziny terenu, miał przyjechac facet od altany i co?? Wielkie .....
 . Jestem zasypana po pachy i nic nie mogę dalej planować z ogrodem. Byłam umówiona już w zeszłym tygodniu z majstrem od nawodnienia na oględziny terenu, miał przyjechac facet od altany i co?? Wielkie .....  Im też się terminy poprzesuwają, bo pogoda nie daje im pracować,  i tak zamiast zacząć w kwietniu zacznę pewnie w czerwcu
  Im też się terminy poprzesuwają, bo pogoda nie daje im pracować,  i tak zamiast zacząć w kwietniu zacznę pewnie w czerwcu  

. Do mnie ogrodnik przyjeżdża w piątek, a majster od tarasu w następnym tygodniu. Coś mi szepcze do ucha, że też poprzesuwają spotkania
 . Do mnie ogrodnik przyjeżdża w piątek, a majster od tarasu w następnym tygodniu. Coś mi szepcze do ucha, że też poprzesuwają spotkania  . Zdaje mi się, że po zimie będzie od razu upalne lato
. Zdaje mi się, że po zimie będzie od razu upalne lato 

O wiośnie zapomnijmy, będzie od razu lato- oby nie deszczowe
 O wiośnie zapomnijmy, będzie od razu lato- oby nie deszczowe  

, sama radość w tym białym...
, sama radość w tym białym... . Twoje plany na ekspansję ogrodową nie pozwolą spuścić Cię z oka
. Twoje plany na ekspansję ogrodową nie pozwolą spuścić Cię z oka  . Ciekawość i jeszcze raz ciekawość
. Ciekawość i jeszcze raz ciekawość  .
. .
.
 Ja tak jak Kleo wolę normalny porządek rzeczy, ale co tam moje "wolenie"
 Ja tak jak Kleo wolę normalny porządek rzeczy, ale co tam moje "wolenie"  
  . Jak tylko pozbędę się "niedoczasu" chętnie zjawię się z rewizytą. (W rodzinie mam dwie Jagody - bardzo lubię to imię).
 . Jak tylko pozbędę się "niedoczasu" chętnie zjawię się z rewizytą. (W rodzinie mam dwie Jagody - bardzo lubię to imię).