Marysiu witam serdecznie! Wiem, wiem o Twoich wyplataniach, czytałem na Wyspie

U mnie też robota stanęła na obcięciu koszteli, od tamtej pory nic się nie udało zrobić. Najgorsze to że w marcu nie dam rady wsiać groszku, a później to go robaki zjedzą
Pat Przykry zapach unosił się także wczoraj u mnie w sadzie ale chyba to nie oznacza nadejścia wiosny

Jakiemuś rolnikowi chyba się spieszyło, a odorkiem oberwała cała wieś. Za najgorsze uważam prognozy radiowe bo cały dzień, mimo zmiany pogody, powtarzają to samo, leje a oni że bezchmurne niebo

A jaki serwis amerykański z prognozami odwiedzasz? Ja sprawdzam na francuskiej stronie meteociel, tam jest kilka modeli pogodowych.
Dorotko Z jaskółkami to też słyszałem coś o ciśnieniu, że przed deszczem się obniża i owady są ściągane na dół, dlatego jaskółki fruwają nisko nad ziemią. Zobaczymy, może jeszcze ktoś dopisze jakąś swoją ludową wiedzę na temat przepowiadania pogody
Bogusiu do mnie też dotarł śnieg z deszczem więc wiosny póki co nie będzie. O antywirusie napisałem Ci na pw. Ja też mam problemy z komputerem - wczoraj drukarka odmówiła posłuszeństwa, dziś zawiozłem do naprawy a oni, że nie opłaca się naprawić bo jest to bardziej kosztowne od samej drukarki. Jakie teraz robią dziadostwo, pochodzi 2 lata - tyle ile trwa gwarancja - i się psuje
Moglibyście mi polecić jakąś
drukarkę ze skanerem? Chyba będę musiał jutro nową kupić.
Miłego wieczoru