Ogród violetty
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Andrzeju. Magdo, Izo, Gabrysiu, Dziękuję, że znaleźliście chwilkę i zajrzeliście do mnie.
Ten stolik to mój mąż gdzies upatrzył na złomowisku, kiedy to wpracy wywozili właśnie złom.I przywiózł do domku. Oczyścił, pomalował, przybił blacik i gotowe. Drugi podobny stolik mam w domku. Stoi na nim telefon. Tą podstwę wzięliśmy od mojej babci ze strychu. Stała tam niepotrzebna i zakurzona.
I tak oto znalazły się u mnie dwie podstawy od maszyn.
Ten stolik to mój mąż gdzies upatrzył na złomowisku, kiedy to wpracy wywozili właśnie złom.I przywiózł do domku. Oczyścił, pomalował, przybił blacik i gotowe. Drugi podobny stolik mam w domku. Stoi na nim telefon. Tą podstwę wzięliśmy od mojej babci ze strychu. Stała tam niepotrzebna i zakurzona.
I tak oto znalazły się u mnie dwie podstawy od maszyn.
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witaj Wioluś. Oj troche zaniedbałam odwiedzanie i już pędem przybiegłam do Ciebie. Aż mi dech zaparło jak ujrzałam Twoje róże. A naturalnie obrosnięta altana i jej wystrój -rewelka. Bardzo mi sie podoba i gratulacje dla M za pomysły i wykonanie i dla Ciebie za tyle zapału, wysiłku i siły. Buziaki dla synka. ;:12
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Wioleciu dziękuję Ci serdecznie za wizytkę i miłe słowa.Mam nadzieje, że teraz częściej bedę mogła do Ciebie wpadać, bo już dzieciaki teraz przy kompie nie chcą za bardzo siedzieć, to mam go więcej dla siebie, a poza tym jak czas pozwoli tak jak dziś to i po tajniacku w pracy zajrzę. Pozdrawiam serdecznie pa