Dziś znowu słoneczko świeciło,ale wiatr za to wiał z całych sił
Wysiewy mają się nieźle...chociaż to mnie cieszy
Justynko posiałaś już swoje nasionka? Każdy kiełek cieszy
Justynko justi77 mam wąteczek a jakże,mam wiele innych roślinek,które uwielbiam,nie tylko róże
Żeniszek zawsze się udaje,czy w swoich kubeczkach,czy tez posiany bezpośrednio do gruntu
Pikuje po kilka w kubeczkach,pięknei się rozrastają,a w maju do doniczek,jednak w tym roku większa część pójdzie do gruntu jako dodatek do róż
Kasiu mam nadzieję,że nie uśmiercę połowy siewek przy pikowaniu
James Galway warta posiadania i bardzo zdrowa jak na razie
Drewutnia no to nieźle...złożyłam juz u nich zamówienie,ale jeszcze nie zapłaciłam

Jaki mieli nick na allegro?
Danusiu angielki muszą się najpierw zadomowić,Twoja też na pewno zakwitnie latem na bogato
Jadziu zasiewy nawet wyrosły,oby tak dalej...żeniszka sporo mi się wysiało
Maika ja mam posianą w pojemniku,zraszam spryskiwaczem i kiedy ona pochyla się do okna,ja odwracam w druga stronę to ona znow się prostuje i tak w kółko zabawa z nią

Masz moze fotke swojej?
Szyszunia to sporo wysiałaś,dziewczyny radzą,żeby czarnuszkę wysiewać wprost do gruntu:)
Zimy już wszyscy mamy dość,mam nadzieję,że po niedzieli coś zacznie się zmieniać w pogodzie na lepsze
Moja mała rabatka z 4 żurawkami,nigdy mi nie podchodziła,a teraz ja dopieszczę...rośnie tam parę roślin przy pergoli,trzy clematisy,dwie róże pnące ,a w dole żuraweczki
William Christie ciekawe jak zakwitnie w tym roku