Dorotko świetne są takie kamionkowe formy i mi bardzo się podobają. Ja chyba skuszę się na tę silikonowa w B. one tak mało miejsca zajmują i naprawdę dobrze się w nich piecze..... na pewno jeśli gdzieś trafię to i nie odmówię sobie kamiennej.... no uwielbiam takie przedmioty
Aniu wrzuć koniecznie, bardzo jestem ich ciekawa
Goja żaden ze mnie ekspert

Po raz pierwszy piekłam ją całkiem niedawno, ale tak bardzo nam posmakowała, że piekłam ją już wiele razy. Jest naprawdę pyszna i każdemu szczerze polecam
Wiesz, moim zdaniem to zdecydowanie zbyt wcześnie...... ja najlepiej lubię robić ją w dzień podania , ewentualnie dzień wcześniej

Aż 2 dni wcześniej bałabym się, że może trochę zmięknąć... beza w środku jest jak puszek.... taka delikatna pianka jak ptasie mleczko i może wydzielać wodę....
Ewuniu forma rewelacyjna

Jestem pewna, ze super się w niej piecze
Reniu ja tez po raz pierwszy widzę, taką szklana formę ... jest super prawda???
Danusiu
