Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Doti , u mnie taki barszcz ''idzie'' Ukraiński po modyfikacjach. Każdą potrawę można przerobić na swój gust. Mleczko ''ścięte'' niestety tylko z mleczarni. Gdzie teraz kupisz wiejskie. A do ziemniaczków skwareczki z podgardla , w przyszłym tygodniu będą ''swojaki'' :wink:
Słońce świeci , wiatr z południa , nadzieja na ciepło rośnie ;:215
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorociu 5 dni daję zimie i ani godziny dłużej!
U Ciebie i serce i żołądek można nakarmić! Dzień będzie radosny chociaż zimny - no trudno ale za te promyki ;:3 wiele się odda ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

He he ...u mnie sniegu jak na lekarstwo...a mama mi dzwoni ,ze u siebie tunele kopie ;:oj
Trzymajcie sie tam na południowym wschodzie ludziska ;:4
Tadzik ja podobny barszcz ukraiński robie...ale do ziemniaczków z cebulka to inny :uszy Wieprzowiny nie jadam...tylko okazjonalnie , w gosciach...sama nie popełniam ;:108 Słoneczka i ocieplenia Ci zycze ;:4
Marysiu czem chata bogata ;:306 Moze i zimno kurka ...ale z tym słońcem to o niebo lepiej ;:138
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, fajny projekt rabaty ;:333 Będzie kwitnąco i kolorowo :D
Ja się rozgrzewam winkiem, choć takim barszczykiem też bym nie pogardziła... ;:224
Miłego wieczoru ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Dorotko 'szlus' i basta mówię całkiem nowym, nieznanym i zmarzłym różyczkom ;:108 bo na liście oczekujących róż wybranych głową i troszkę sercem czeka aż 80 nowych które pewnie kiedyś dopadnę ;:306
Tej wiosny i tak mam całkiem długą listę do posadzenia więc niech już robi się cieplej bo do jesieni się nie wyrobię. ;:173
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

80 szt. ;:oj Majka to ja tyle mam wszystkich moich .Barszczyk z jajeczkiem no nie powiem i te parujące ziemniaczki do tego pychotka .Już nawet na linki nie zaglądam bo nie chce sie znów nabawić zachcianek ,których nie mogę mieć .Oby jutro też świeciło słoneczko tak jak dzisiaj
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Doti , witam w niedzielę ;:196
Słońce od samego rana , ale i mróz solidny. -15* .Szczypie w nos i pod butami piszczy. Na szczęście nie wieje.
Pies nie narzeka na zimno w łapy ;:306 ;:306 Dzisiaj już normalny obchód zrobił. Jak wiało , sik i do domu. :lol:
Kawka zaparzona :?: :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam niedzielnie wraz z cudnym słońcem u mnie ....normalnie szałowo swieci od rana ...oby jeszcze sie fest rozgrzało ;:172 ;:172
Jeszcze tylko 4 dzionki do wiosenki :heja

Kasiu ja rozplanowuje róze...gdzie je podosadzac,czaszka mi paruje....ale mam nadzieje ,ze tak posadze ,ze obejdzie sie bez przesadzania ;:108 kwitnaco i kolorowo to podstawa ;:303 Teraz rozgrzewam sie kawką choc wolałabym wychylic ja przy stoliku w ogródku.... ;:130
Majeczka spodziewam sie tegp ,ze masz mase róz do posadzenia ....i jeszcze 80 oczekujacych... ;:oj jestes niesamowita .Dobrze ,ze masz gdzie sadzic , stworzysz oszałamiajace miejsce na ziemi.....chyba sie nie opedzisz w przyszłosci od zwiedzajacych ;:215
Jadziu...ja tez stronie od zagladania w linki...bo serce mocniej pika ;:306 Nie moge tek szalec jak Majeczka ....chociaz chociaz...jak widze powoli zaczynam kupować do mamuśki ;:306 wiele róz kupiłam w 2 egzemlarzach... ;:172 tam jeszcze jest gdzie sadzic ;:215
Tadziu wstanieta jestem ...ale mi sie cos posty nie wpisywały i sie wnerwiłam....Słońce cudne ale i zimno...mam nadzieje ,ze od teraz bedzie juz tylko lepiej ;:215 Moje burki to lubia chyba kazda pogodę ;:172 Kawka obowiązkowo...zaraz machnę drugą....tradycyjnie :wit
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Mam także problemy z wpisywaniem postów i PW. Wszystko inne wchodzi normalnie. Drugą pijam znacznie póżniej , ale z herbatką mogę Ci potowarzyszyć. ;:168
Do mnie wiosna po zapach przyjdzie , nie widzę opcji , by śnieg stopniał. I lepiej niech nie topnieje, znowu była by powódż. I moje ''dzieciowiny '' pływały by. Było już tak przed kilku laty. :shock: :shock:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Wpadłam spóźniona, bo widzę, ze tu już druga kawka leci, a ja dopiero wstanięta :oops: A zapomniałam wygłosić pean na temat projektu rabaty :) Chyba się do Ciebie zgłoszę ze zleceniem, bo ja tak ładnie rysować nie umiem...co bym nie planowała to wszystkie kwiaty wyglądają jak stokrotki,a drzewa jak świerki :twisted: I pomysł studiów jak najbardziej popieram... będzie od kogo sępić fachowe plany zagospodarowania działki :)
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześc Dorotko zawsze z utęsknieniem czekałam na te cyferki.Dziś jak zostało 4 dzionki do wiosny to wcale mnie to nie cieszy bo jak popatrzę na termometr -8 wtej chwili i na te zwały śniegu za oknem to chce mi sie płakać ;:145
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

4 dni jak szybko :wit
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Effcia , nie płacz , bo powodzi narobisz ;:180 ;:180 Na szczęście San nie zamarzł i Marzanka popłynie do morza. ;:333
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to mam z kim dalej popijać...wyszłam na chwile na dwór...bo to słońce tak czaruje...ale zimnica przeokrutna ...brrr

Tadzik ja jestem kawiara i tyle...dwie rano musza byc...potem jeszcze ze dwie ...a jak niskie cisnienie to moge na okragło ;:306 Ponoc szału z wiosna ma nie być...jeśli chodzi o temperatury, to by stopniowo Ci tam topniał snieg...Jak dlamnie mogłaby buchnac od razu 15 stoma stopniami ;:215 ja juz sie chcę wygrzewac ;:172
Patuśka dobrze że pospałas , oszczedzaj sie jak choraś...szybciej wyzdrowiejesz ;:4 Kawusie dawaj wychylimy dla zdrowotności ;:196 ..co mnie podkusiło ,ze te bargroły wsadziłam...a wy kochani jestescie ,ze jeszcze toto pochwalicie...alke musze rozrysowac aby te róże porozmieszczać...jak sobie narysuje...to lepiej mi sie planuje...gorzej,ze ciagle jakis błysk wpada i zmieniam miejscówki ;:130 Ach te studia...oby wypaliło, na razie mi się chce porwac na to , i mam nadzieje ,że nikt mnie nie zniecheci .... ;:215 Mam sporo pozytywnnie zakreconych koło siebie ...wiec licze ,ze wytrwam ;:333
Effcia te zwały sniegu stopnieją i bedzie wszystko ruszało jak burza...no nie płakaj ;:4 U mnie teZ zimno...chc nie wiem ile :uszy Ale słońce takie cudne ,ze pomału wierze ze zima odchodzi w końcu ....
ze przytoczę znowu....http://www.youtube.com/watch?v=Cj8QuQ635bQ ;:196
Ewa no juz juz ....juz jest za rogiem ;:138
Trzeba Tadziu juz tą białą paniusie popchnąc z mosteczka do morza ;:204
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Dorotko, Ty jak zwykle od rana buzujesz pozytywną energią :D Zawsze rano wstępuję posłuchać Twojego szczebiotania przy kawce. Miło zaczą dzień w optymistycznej atmosferze ;:138 U mnie choć piękne słonko, śnieg pięknie się skrzy, ale minus 11 nieco chłodzi :;230 zachwyty...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”