Przepraszam za nieobecność, wracam i już odpowiadam
pomidorzanka- Agatko

, ja kochana zawsze sobie zastrzegam, żeby mi nikt przypadkiem kolejnej figurki do postawienia nie kupił z sklepie za 5 zł

bo wywalę haha, mają być kwiatki i koniec kropka
oxalis-powiem Ci Kasieńko, każda papryka jest zjadliwa, pod warunkiem takim, że używa sie jej z umiarem

a lek to masz rację, na każde zło, ostatnio odkryłam , że przyczynia się do wzmacniania włosów, znaczy sie pobudza skóre głowy i większa czupryna rośnie
Comcia- rury winidurowe mają średnicę fi 32 mm, dł 3 m, każda 3 metrowa rura połączona jest kawałkiem rurki wodociągowej 3/4 cała o dł 20 cm, co daję pałąki o dł 6 m. ,natomiast wszystkie pałąki są połączone listwą usztywniającą

może być drewniana którą sie przewierca i montuję na srubki, bądź na druciki
anabuko1- oj ja też gonię tą zimę, i jakoś mi nie wychodzi, a mrozić ma aż do Wilkanocy
tade k- tadziu to są wieloletnie o pełnych kwiatkach
e babcia- Jadziu, jakoś ta zima, nie chcę iść w diabły, wciąż zimno
KLEO 1- bardzo chętnie podam Ci kilka przepisów, jeśli chodzi o kiszenie to tak samo postępuję sie jak z ogórkami, z tą różnicą, że na wierzch leje się 2 cm warstwę oleju, może tak podam przepis później (wieczorkiem)wraz ze zdjęciami ok ?
iwona0042- kochana zasiewy porobione, w tunelu było jednej nocy -11

koper, sałata pewnie wykiełkuje, resztę bedę dosiewać jak się w koncu wiosna zrobi

bo na razie to syberia
Rewi-