AgaNet - mój kawałek Szkocji, cz.6
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: AgaNet - mój kawałek Szkocji, cz.6
Bardzo ładne te rózyczki. Bezimienne?
U nas chyba takich nie ma.
U nas chyba takich nie ma.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga fajne to to wyłazi Ci spod śniegu
A różyczki kupiłaś śliczne, przynajmniej na zdjęciach i niech wyrośnie z nich coś ślicznego

A różyczki kupiłaś śliczne, przynajmniej na zdjęciach i niech wyrośnie z nich coś ślicznego

- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Aga kurcze a ja do Lidla mam kawalek chyba z 10 mil ,a takie roze na pniu tez maja?
Aga, u Ciebie wiosna jednak bardziej zaawansowana niż u mnie, śnieg zniknął, ale za to dziś deszcz padał
Też byłam wczoraj w Lidlu i kupiłam tę różową różę, oby tylko zakwitła tak jak na zdjęciu
Dorotko, mają róże na takim ok. półmetrowym pieńku, wczoraj w moim Lidlu były jeszcze czerwone i pomarańczowe, a kilka dni temu kupiłam sobie białą i różową

Też byłam wczoraj w Lidlu i kupiłam tę różową różę, oby tylko zakwitła tak jak na zdjęciu

Dorotko, mają róże na takim ok. półmetrowym pieńku, wczoraj w moim Lidlu były jeszcze czerwone i pomarańczowe, a kilka dni temu kupiłam sobie białą i różową

- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie też była śnieżyca i mróz -10, teraz temperatury na plusie, topią się resztki śniegu.
Ładne różyczki kupiłaś. U mnie w Lidlu były na patyku i szybko zniknęły, czekam na takie w doniczkach i też zapoluję.
Ładne różyczki kupiłaś. U mnie w Lidlu były na patyku i szybko zniknęły, czekam na takie w doniczkach i też zapoluję.
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Witajcie
U mnie niestety ciągle zima.... na dzień czy dwa śnieg znika, a potem znowu pada.... własnie sypie za oknem.... jest gorzej niż w grudniu !
Megi, Gosia - ja z tych ubiegłorocznych szczepionych na pniu jestem bardzo zadowolona
Licze ze i doniczkowy zakup będzie równie udany. Zobaczymy
Foggia - ja te na pniu kupiłam w zeszłym roku
Tylko szczepione były nieco wyżej. Kupowałam białą i różową, a wyszły dwie białe
Ale naprawdę bardzo mi się podobają i zakup uważam za bardzo udany, choć różyczki to ciągle NN 
Sypie u mnie śnieg... masakra... zastanawiam się czy wiosna wogle do nas zajrzy w tym roku? Moze bedzie zima i potem znowu pora deszczowa ?
Ale na pocieszenie foto moich zeszłorocznych lidlowskich różyczek na pniu

Dorotka - tak, były też takie na pniu. W róznych kolorach, choć wiadomo że to loteria z tymi kolorami. Ale pieniek mają taki cieniutki, potrzebują wsparcia. No i w zeszłym roku były szczepione nieco wyżej.
Majeczko - rózyczki niedrogie, warto zaryzykować
Margo - Gosia, tak, bezimienne. Nawet nie wiem czy kolor bedzie taki jak na etykiecie ? Zobaczymy. Ale w porównaniu do cen róż w centrach ogrodniczych, te kupiłam za grosze. NIe bedzie mi zal jeśli mi się nie spodobają
Michalska - ja też nie pamietam tutaj takiego ataku zimy.... w ogóle nie było tu tak długiej zimy !
Sweety - Aniu, sama jestem ciekawa rózanej niespodzianki
No i nie dośc ze pogoda okropna, snieg sypie i sypie, zimnica.... to jeszcze moi synowie się rozchorowali. Najpierw starszy, dziś młodszy. Spzital w domu. I jeszcze do tego wszystkiego czuje ze i mnie rozbiera choróbsko.... buuu...
Wybaczcie, ale dzis nie dam rady do nikogo zajrzec.... padam z nóg.
Spokojnego wieczoru wszystkim życzę

U mnie niestety ciągle zima.... na dzień czy dwa śnieg znika, a potem znowu pada.... własnie sypie za oknem.... jest gorzej niż w grudniu !
Megi, Gosia - ja z tych ubiegłorocznych szczepionych na pniu jestem bardzo zadowolona

Foggia - ja te na pniu kupiłam w zeszłym roku

Sypie u mnie śnieg... masakra... zastanawiam się czy wiosna wogle do nas zajrzy w tym roku? Moze bedzie zima i potem znowu pora deszczowa ?

Ale na pocieszenie foto moich zeszłorocznych lidlowskich różyczek na pniu

Dorotka - tak, były też takie na pniu. W róznych kolorach, choć wiadomo że to loteria z tymi kolorami. Ale pieniek mają taki cieniutki, potrzebują wsparcia. No i w zeszłym roku były szczepione nieco wyżej.
Majeczko - rózyczki niedrogie, warto zaryzykować

Margo - Gosia, tak, bezimienne. Nawet nie wiem czy kolor bedzie taki jak na etykiecie ? Zobaczymy. Ale w porównaniu do cen róż w centrach ogrodniczych, te kupiłam za grosze. NIe bedzie mi zal jeśli mi się nie spodobają

Michalska - ja też nie pamietam tutaj takiego ataku zimy.... w ogóle nie było tu tak długiej zimy !

Sweety - Aniu, sama jestem ciekawa rózanej niespodzianki

No i nie dośc ze pogoda okropna, snieg sypie i sypie, zimnica.... to jeszcze moi synowie się rozchorowali. Najpierw starszy, dziś młodszy. Spzital w domu. I jeszcze do tego wszystkiego czuje ze i mnie rozbiera choróbsko.... buuu...
Wybaczcie, ale dzis nie dam rady do nikogo zajrzec.... padam z nóg.
Spokojnego wieczoru wszystkim życzę

- AgaNet

Siedzę w domu, synów kuruję.
Za oknem szaleje zima... chyba trzeba jakieś bardziej słoneczne fotki odkopać, bo inaczej to doła złapię

- doromichu

- AgaNet
Dorotka, patrzyłam na prognozy pogody dla mojego regionu - niestety, do konca miesiąca nie widac poprawy.... Ma być zimowo i ze sniegiem. I tyle.
Załamka.
Jak jeszcze po tym nastąpi takie deszczowe lato jak było w zeszłym roku to chyba będę musiała zrobić ogród błotny....
Załamka.
Jak jeszcze po tym nastąpi takie deszczowe lato jak było w zeszłym roku to chyba będę musiała zrobić ogród błotny....
- doromichu
Ja mam to samo-co roku na nowo robie trawnik,bo stary po prostu po zimie zanika

- AgaNet
Ja mój trawnik też mocno muszę reanimować po zimie... Choć nie zakładamy od nowa, raczej piasek, areacja, wertykulacja, nawóz i jakoś trawnik odżywa.
- AgaNet
W oczekiwaniu na wiosnę....

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Ale śliczny widoczek
Bardzo bym chciała, żeby już tak było...

- doromichu
sliczny,szkoda tylko,ze z zeszlego roku
Aga u mnie zawilce od Ciebie juz zaczynaja wychodzic

Aga u mnie zawilce od Ciebie juz zaczynaja wychodzic

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
U mnie w Lidlu byly tylko nagokorzenne w balotach, doniczkowych jeszcze nie widzialam - no oprocz tych na niskich pniach. U mnie znowu nasyplo bialego
i jak tu czlek ma sie nie wpieniac, jak wiosny ni hu-hu