Mój skromny ogródek

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój skromny ogródek

Post »

Rewi Matko z dnia na dzień? ;:202 Ja się w 3 tygodnie nie mogę nauczyć. :;230 U nas dobre też są bo pani nie pilnuje. :;230

anias1 Jakoś muszę. :roll: Dziękuję ;:168

cccc1969 Aha? :;230 Nigdy w życiu! :;230 Żeby jeszcze było za co. ;:173

Siewy.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01

Post »

Fajny pomysł z tymi nożami.
Nasiałeś troszkę tego tylko słoneczka dla siewek brak....
Na pierwszym foto w prawym dolnym rogu bardzo wyciągnięte te siewki.
Moje też bladzinki i z utęsknieniem czekam na słońce.
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Krystianie, piękne zasiewy :D . Młodzi, teraz narzekacie na szkołę a później będziecie tęsknić :D Moje przeszło 25-letnie dziecię, w gimnazjum narzekało jak to ciężko, później okazało się że to w liceum jest ciężko a gimnazjum to pikuś, a na studiach znowu doszła do wniosku, że w liceum to było lajtowo a studia to masakra, teraz mówi że na studiach to sama radość i zabawa a teraz musi tyrać od rana do wieczora, i tak ma wyglądać całe jej życie???? Cieszcie się więc dniem dzisiejszym i nie przejmujcie się za bardzo. Jak się spytacie dorosłego czym jest Jukon czym Jukatan, to ilu odpowie poprawnie na dziesięciu? A niestety w szkole trzeba to wiedzieć. Powodzenia.
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

W 100% popieram wypowiedź Iwonki ;:215
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moja córa mówiła identycznie jak dziecię Iwonki. Chodziła do III LO w Lb, a więc jednego z bardzo wymagających, ciągle łamała się psychicznie, a jak skończyła to płakała, bo szkoda jej było, że koniec :)
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Krystianie!...szkołę mile wspomina się ...gdy juz do niej nie chodzi się.Faktycznie każdy kolejny próg edukacji oceniamy surowiej w stosunku do poprzedniego... ;:108
Wysiewy super...
U mmnie dzisiaj było rano az -18C...niesamowite...ciekawa jestem ile wskaże dzisiaj termometr... W dzień było dużo ;:3 ...pierzynka śnieżna sporo stopniała .Szkoda...bo jeśli znowu solidnie przymrozi to roślinki będą w niebezpieczeństwie. Pozdrawiam ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
efka+
50p
50p
Od: 4 sty 2013, o 23:36

Post »

Krystianie w szkole na pewno sobie poradzisz ( za trzy miesiące będziesz się z tego śmiał )
Ale tak jak piszą inni - będziesz jeszcze za nią tęsknił
Twoje roślinki pięknie Ci wschodzą
Powodzenia w szkole i ogrodzie
Życzę szóstek, dużo słonka i uśmiechów oraz szybkiej i cieplutkiej wiosny
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

Norbitka Nożyki podpatrzyłem na FO. :D Oj brak, szaro , buro.. Te wyciągnięte to sałata. :wink:

zielonajagoda Może i racja. ;:173 W szkole uczymy się wielu "potrzebnych rzeczy". ;:306 Ja już się boję dalszej szkoły.

perdii ;:304

Norbitka Na prawdę aż tak przeżywała ? :;230 A , że jeszcze tak zapytam, skąd jesteś? Bo mówisz o Lublinie a to jest mi znajome miasto. ;:173

bwoj54 O to właśnie chodzi. :roll: No właśnie , zawsze "chciałbym wrócić do..." , tak mówię. Siewki z dnia na dzień coraz większe, tylko ;:3 brakuje. Jak patrzyłem wieczorkiem to było -10* . To się chociaż pocieszyłaś ;:3 . U mnie go nie było. Jejku u mnie to jak na Syberii! Śniegu coraz więcej , wielkie zaspy i pada w dalszym ciągu. ;:219

efka+ Na pewno tak będzie , zawsze miło się wspomina. ;:173 Dziękuję Ci serdecznie za miłe słowa. ;:168 Ja życzę dużo ;:3 !

Tej pogodzie się chyba coś poprzestawiało! ;:14 Śniegu po kolana, mróz -10* i pada w dalszym ciągu. Dopiero teraz przejechał na głównej pług. :? Ciekawe co będzie rano.. Jak jechałem z mamą , tira na zakręcie tak zarzuciło , dobrze , że nic się nie stało. W szkole dalej cisną na szczęście jutro już piąteczek. Spotkam się ze znajomymi , trochę wyluzuję. Postaram się wrzucić jakieś fotki. A tymczasem dobrej nocki. ;:19
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Cześć Krystianie dawno mnie tu nie było pod czytałam troszkę wątek i widzę że tęsknisz za wiosną z dwóch powodów ale doczekamy się co prawda ja wakacji już mieć nie będę ale nawet do pracy lepiej się idzie w słoneczku niż w zimnie i deszczu.Dobrze że zajrzałam do ciebie bo przypomniałeś mi że mam posiać sałatę będzie potem szybciej powodzenia w każdym kierunku. ;:138 ;:215
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krystian, ja mieszkam 40km od Lb w okolicy Opole Lub, Kraśnik , Bełżyce.
A jeszcze co do szkoły, moja córka 3 lata chodziła do zerówki :) jako pięciolatek, jako sześciolatek, a potem wpadała jeszcze na zajęcia do brata jako pierwszoklasistka :) Ale to była szkoła niemal domowa... W jej klasie było ich ośmioro, a szkołę miała obok domu. Nawet furtkę zrobiliśmy pomiędzy. Panikowałam jak kończyła podstawówkę i szła do Gimn z 1000 dzieci... ale poradziła sobie świetnie. Żal, że już nie ma tej maleńkiej szkoły:(
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Widzę Krystianie, że wiosna u Ciebie już na parapetach.
Przyjdzie nam trochę jeszcze poczekać, ale to już niedługo.
Aż nie chce się wierzyć , że tak zima daje się wam we znaki. :roll:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Krystianie wtrącę swoje 3 grosze, własną opinię na temat szkoły. Zobaczysz jeszcze w przyszłości będziesz miło wspominał lata gdy byłeś uczniem, a jakich nauczycieli się wspomina najmilej- tych, którzy od nas wymagali, tych którzy uczyli, potrafili przekazać wiedzę. Nie tych, którzy przychodzili do pracy aby odbębnić, od których żadnej mądrości nie otrzymaliśmy. Głowa do góry nie każdy musi mieć najlepsze oceny, nie każdy musi skończyć najlepszą uczelnię. Z własnych obserwacji wiem, że uczniowie o przeciętnych możliwościach lepiej później radzą sobie w życiu, a Ci naj, naj.... to mają obciążenie, że muszą być cały czas naj naj.... nie wiedzą co to normalność.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

lojka 63 Miło , że wpadłaś. :wink: No dokładnie. Ach wakacje... ;:173 A kiedy pikujesz sałatę ? Dziękuję. ;:168

Norbitka Na jedno to dobrze, bezpiecznie i wgl. To dobrze. Ale te malutkie szkoły chyba nie mają zbytniej renomy..? Do mojej klasy kiedyś doszli też z takiej malutkiej szkoły, to byli bardziej w tyle niż my. No ale my też aż tacy wielcy nie jesteśmy , też wieś. ;:173 Właśnie , teraz często je likwidują.

kogra Wszystko ładnie na szczęście wschodzi tylko ;:3 brak. Oj tak , to ma być marzec? Ja e kalendarzu ogrodniczym czytam :przekopać warzywniak , pograbić liście. Niby jak ? :;230

korzo_m Na pewno , zawsze się miło wspomina. :wink: No to dla mnie dobrze. ;:215

Dziś koszmar. Taka śnieżyca , ledwo do szkoły dojechałem, było 4 osoby, mieliśmy 2 luźne lekcje a potem szkołą zarządziła , że lekcje się nie odbędą. To po co ja przychodziłem? :;230 Tak wracaliśmy ze szkoły w 4 osoby , trzymaliśmy się pod ręce bo trudno było złapać równowagę, środkiem ulicy szliśmy bo wszystko zasypane. Teraz trochę odśnieżyłem bo zaspy po kolana! Na szczęście wiatr i śnieg ustały, ale śnieg dalej ma czelność leżeć. Wczoraj wieczorem było -10*. Tego jeszcze nie było.

Obrazek
Lilia ma coraz większe pąki a mieczyków kwiaty chyba doczekam się w domu. ;:oj
Obrazek
No i siewy , praktycznie wszystko już zeszło.
Obrazek Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Krystianie Co to za siewka na drugim zdjęciu (pod zdjęciem lilii i mieczyków) na dole po lewej stronie ?
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

Jest to liatria. :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”