Witajcie, u mnie kolejny dzień szaro- bury ale bez opadów. Temperatura od kilku dni stoi w miejscu, zastanawiałam się już dzisiaj czy mi się term. nie zepsuł. Pocieszam się , bo już dzisiaj temperatura chyba na środę wynosi +10. Oczywiście zdaje sobie sprawę że to może być bajer ale już to ładniej wygląda

OOOO właśnie nieśmiało wygląda

. Może jednak dzisiaj coś się zmieni
Jolu Dziękuję za opinie, przyda się. Dobrze wiedzieć co jest dobre a gdzie sprzedają chłam.
misiu dostosuję się z pewnością do Twojej cennej rady jak będę kupowała borówki

Podpowiem to też mojemu tacie, bo on od kilku lat jest strasznym fanem borówek.
Milenko pocieszam się że są tacy co mają dalej

Jadę od godziny do półtorej. Jak jadę nocą to jest godzina a w dzień do półtorej. Trasa jest prosta, ale zawiera wiele fotoradarów tych stojących i przenośnych. No i mało jest miejsc gdzie nie ma ograniczeń i można jechać tą 90-100 km. Nie jestem zwolennikiem rajdowców

No właśnie najgorsze są te koszty. Benzyna jest droga i nic na to nie możemy poradzić

Jestem typem podróżnika. Uwielbiamy wycieczki. No i udało nam się sporo zwiedzić jak działki nie mieliśmy. Odkąd mamy działkę wszystkie wycieczki są zawieszone. Mieliśmy w planach Norymberge w tym roku, ale oczywiście jak przyszło zdecydować o dacie wyjazdu doszliśmy do wniosku że jednak coś innego kupimy na działkę