Moja skromna kolekcja

Zablokowany
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: moja skromna kolekcja

Post »

nie mam ani prawka ,ani samochodu :;230 .rowerek ,rowerek ,i miejskie srodki komunikacji.patrz ile bym upchnela w tramwaju ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj :wit
Jak widać na załączonym obrazku nawet w Twoim mieszkaniu bez rowerka ani rusz ;:306
Do Twarzy Twoim storczykom na tym wehikule :heja
Pozdrawiam.
actus
1000p
1000p

Post »

;:306 Dzięki ;:196 zapraszam ponownie ,przynajmniej mozna sie troche powyglupiac i polaczyc przyjemne z pozytecznym
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

actus pisze:
furious pisze:no ba :wink:
ale ja Ci zazdroszczę miejsca w domu na takie wynalazki :roll:, plus mieszkania w bloku to dłuuuugi parapet :D
sek w tym ze w ogole nie mam parapetow.okna od sufitu do podlogi :D
Furious chyba myśli, ze mieszkasz w domku i masz tyle miejsca bo w bloku mieszkania są mniejsze i można liczyć tylko na długi parapet :D

A taczka mega ;:oj widzę, że koty śpią teraz pod storczykami :D:D pochwal się jeszcze kwietnikiem jak już będzie gotowy :D Ocenimy czy się kolega dobrze spisał :D

Maua prawda, ze dobry pomysł? :D Tylko ja nawet na taki kwietnik nie mam miejsca w moim studenckim pokoju :D:D ale coś będę musiała pomyśleć ;:218
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

Dufin faktycznie teraz doczytalam,Furious ja tez w bloku mieszkam :D ,ale parapetow niet :;230 . co do kwietnika to bedzie zwykla dluga listwa ,tzn dwie i miedzy nimi mini poleczki ,nic wielkiego.i jeszcze malowac będę musiala :shock:
x-f-us
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 wrz 2010, o 11:06

Post »

phi! co to za blok bez parapetu? mój jest stary komunistyczny, ściany pionu nie trzymają, ale parapetu nie zapomnieli wstawić :;230
PS. koty i storczyki? nie przestawiają Ci ich?
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ho ho... namaluj jakieś storczyki na niej ;:224 hehee..

-- 13 mar 2013, o 19:42 --

ja bym tam wymieniła moje parapety na takie piękne wysokie okna ;:131 bardzo mi się podobają ;:138 i jeszcze Francja.. jakie to wszystko u Ciebie ładne :D

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Maua
50p
50p
Od: 2 sie 2012, o 20:32

Post »

Dufin pisze:Maua prawda, ze dobry pomysł? :D Tylko ja nawet na taki kwietnik nie mam miejsca w moim studenckim pokoju :D:D ale coś będę musiała pomyśleć ;:218
No teoretycznie miejsca też nie mam, aleee tu się przesunie, tam się przestawi :wink: Niestety najwyższe te kwietniki mają 2,60m
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

hmm.. musiałabyś kupić dwa i połączyć.. no to może znajdziesz podobny ale stojący wysoki a nie rozporowy?

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Maua
50p
50p

Post »

No właśnie muszę popatrzeć czy tak się da, czy trzymać się będzie. Stojącego wysokiego nie znajdę, a jak już mam tą wysokość to warto ją wykorzystać :wink: Zresztą stojący przy dzieciach mógłby długo nie postać :roll: Będę kombinować choć facet grymasi "taa i pewnie zielska będziesz chciała dokupić" Jak on mnie dobrze zna ;:167 :wink:
actus
1000p
1000p

Post »

Furious,koty(jak widac na zalaczonym obrazku maja inne rzeczy do roboty :;230 ),a tak naprawde to maja zakaz wchodzenia do pomieszczen gdzie sa storczyki :D

Obrazek

Dufin tak naprawde to tutaj gdzie mieszkam oprocz szampana i katedry ,nie ma nic nadzwyczajnego ,fakt miasto duze i ladne ,ale nie ma sie czym zachwycac ,jedyny plus ze do Paryza 40 min pociagiem.
tutaj to rozumiem

Obrazek

zakochalam sie na amen i tu wlasnie kupie sobie dom jak wygram w totka i będę sie zajmowac storczykami ;:306

Maua wierze w ciebie kochana,dasz rade przestawic ,cos wystawic ,zamontowac kwietnik ,powiesic kosze jakies ;:306 ,jak raz sie z tym zielskiem zacznie to nie ma odwrotu.prawda???? :D
Awatar użytkownika
Maua
50p
50p

Post »

No właśnie żebym powiesić coś mogła to ścian mam dużo pustych, ale mieszkanie w starej poniemieckiej kamienicy = ściany jak fale Dunaju, a w związku z tym trzeba było wszędzie położyć płyty na stelażu więc nic nie powieszę,nic nie przykręcę :( Korzystam tylko z tego co może stanąć na ziemi... dodatkowa nadzieja na miejsce dla storczyków w pokrywach akwarium ;)
A kotki super :)
actus
1000p
1000p

Post »

kotki sie bardzo kochaja. mozesz zrobic kwietnik taki od podlogi do sufitu ,wiesz rura gruba i na niej metalowe kolka w ktore wkladasz doniczki.widzialam taki tutaj w jakims watku ale juz nie pamietam dokladnie w ktorym :D
Awatar użytkownika
3velyna
500p
500p
Od: 21 mar 2012, o 20:31

Post »

Koty, taczka i rower hmm.. To wszystko w jednym mieszkaniu? :D A idź, mi nawet parapetu żałują domownicy.. ;:218

Ba, chomika też mi żałują! Gdy ja już takie miniaturowe stworzonka wybieram, ah..
Pozdrawiam! Ewelina
Uczę się być >dobrą< fal-mamą :) Dopiero zaczynasz? Chętnie POMOGĘ !
Zapraszam do obejrzenia moich storczyków ? mini w szklarence ?
Awatar użytkownika
Maua
50p
50p

Post »

actus pisze:kotki sie bardzo kochaja. mozesz zrobic kwietnik taki od podlogi do sufitu ,wiesz rura gruba i na niej metalowe kolka w ktore wkladasz doniczki.widzialam taki tutaj w jakims watku ale już nie pamietam dokladnie w ktorym :D
Oj zrobić to ja sobie mogę... chłopa trzeba będzie zagonić ;) Zrobię jutro dobry obiad, a później poprowadzę konwersację 8-)
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”