Moja skromna kolekcja
Re: moja skromna kolekcja
sa blisko okna balkonowego wiec maja sporo swiatla a jeśli rosna i rozwijaja paczki to chyba im dobrze 

kolekcja pod oknem na podłodze - zachwycająca

Miniaturki prezentują się ślicznie razem. Świetny pomysł. Na pewno podpatrzę jak będę miała ich więcej

Niespodzianka również piękna

dziekuje Madziu ,ja zaluje ze nie mam parapetow
.moj NN walczy ,teraz juz ma kompresiki na lisciach ,przy okazji dziekuje naszej Dr.QueenEwelina za super pomysl
.taka zwykla hybrydka a strasznie mi sie podoba.mini w koszyczku ,kiedys ten koszyczek zobaczylam i tak sobie wymyslilam ze fajnie bedzie wygladac.pomysl do sciagniecia jak najbardziej 

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Actus ale aby mieć parapety musiałabyś mieć krótkie okna a wtedy zmieściłabyś storczyków tylko tyle ile parapet pomieści a dzięki temu, że masz wysokie okna możesz ich zmieścić kilka razy więcej
Chyba, że nie w całym domu są takie same? a może dałoby radę zamontować takie parapety? 

w calym domu sa takie.masz racje przynajmniej moge koszyki powiesic 

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
możesz tez kupić taki kwietnik rozporowy, mieści 11 kwiatków i ustawić sobie koło okien kiedy skończy się miejsce na koszyki
Sama nad takim myślałam, ale mam za mały pokój, musiałabym się nagłowić jak go przemeblować aby kwietnik mógł stać koło okna ;)

czego sie nie robi dla storczykow prawda?
.moj kolega juz mi robi kwietnik ,ktory bedzie mi pasowal do taczki ktora kupilam w stanie surowym i pomalowalam 

actus pisze:kwietnik ,ktory bedzie mi pasowal do taczki ktora kupilam w stanie surowym i pomalowalam

no ba
ale ja Ci zazdroszczę miejsca w domu na takie wynalazki
, plus mieszkania w bloku to dłuuuugi parapet 

ale ja Ci zazdroszczę miejsca w domu na takie wynalazki

OOOOOOOOO! To jest genialna myśl!! Już to widzę oczyma wyobraźniDufin pisze:możesz tez kupić taki kwietnik rozporowy, mieści 11 kwiatków i ustawić sobie koło okien kiedy skończy się miejsce na koszykiSama nad takim myślałam, ale mam za mały pokój, musiałabym się nagłowić jak go przemeblować aby kwietnik mógł stać koło okna ;)

Actus Taczka super

sek w tym ze w ogole nie mam parapetow.okna od sufitu do podlogifurious pisze:no ba![]()
ale ja Ci zazdroszczę miejsca w domu na takie wynalazki, plus mieszkania w bloku to dłuuuugi parapet

nie pytam gdzie stoi samochód i ile tam ich weszło