Moja mama jest teściową-w bloku z młodymi. Podziwiam jej opanowanie-ja bym nie wyrobiła

w to wszystko,
  w to wszystko, 

Tak wdrażam się - mam nadzieję ,ze pomidorki mi w tym roku się udadzą to łatwiej będzie chłopa do półeczki przekonaćpomidorzanka pisze:Ewciu, widzę że się bardzo wdrażaszw to wszystko,
Iwonka miała bardzo dobry pomysł, a dobre pomysły trzeba odgapiać.

Coś on to chyba lubi, bo półeczek dalej nie mam
 Coś on to chyba lubi, bo półeczek dalej nie mam    
   A ty masz ustawioną ławę w oknie? To musisz mieć szeroki parapety
 A ty masz ustawioną ławę w oknie? To musisz mieć szeroki parapety  Ja nie mam szerokich, ale okna mam wysokie, więc półki byłyby jak najbardziej
  Ja nie mam szerokich, ale okna mam wysokie, więc półki byłyby jak najbardziej 

Wschody bardzo ładne, posiałaś egzotyki będzie ciekawiej. Półeczka w oknie to super pomysł mi by się coś takiego przydało bo już  nie mam gdzie co stawiać i doniczka na doniczce stoi
  Wschody bardzo ładne, posiałaś egzotyki będzie ciekawiej. Półeczka w oknie to super pomysł mi by się coś takiego przydało bo już  nie mam gdzie co stawiać i doniczka na doniczce stoi   Bielutko u Ciebie jak u mnie
 Bielutko u Ciebie jak u mnie  

Iwonko,a co to jest wiosna w Szczecinie ??????bwoj54 pisze:Iwonko!
witam serdecznie...
Czy w okolicach Szczecina już widać wiosnę?
 zima lepsza niż po paraliżu z grudnia,w nocy jak wracałam z pracy było -9, dzisiaj ma być -11, leży śnieg i świeci słońce, więc temperatura odczuwalna jest niższa od faktycznej. Teraz w teleexspresie zobaczyłam, że lokalnie ma być nawet -16.
 zima lepsza niż po paraliżu z grudnia,w nocy jak wracałam z pracy było -9, dzisiaj ma być -11, leży śnieg i świeci słońce, więc temperatura odczuwalna jest niższa od faktycznej. Teraz w teleexspresie zobaczyłam, że lokalnie ma być nawet -16. zaswieciło
 zaswieciło 

, więc to chyba jednak wina nasion. Tak samo miałam w tym roku z kobeą po trzech nie udanych próbach, poszłam i kupiłam nową paczkę i po kilku dniach 100% wzeszło i rośnie jak szalona.
, więc to chyba jednak wina nasion. Tak samo miałam w tym roku z kobeą po trzech nie udanych próbach, poszłam i kupiłam nową paczkę i po kilku dniach 100% wzeszło i rośnie jak szalona.