Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Post »

Agnieszko amerykanie przesunęli mróz na sobotę a może zmienią zdanie i nam odpuszczą :lol:
A jeżeli będziecie z Panem M w Małopolsce to serdecznie zapraszam czym chata i wiejski ogród bogaty..... ;:180 Na jajecznicę z wiejskich jaj ;:180
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

asia2 pisze:(...)
aguniada pisze:Kasik, pogoda była, nastroje też, winko takoż...
Kto pił winko, to pił.... Następnym razem nie kieruję.... :twisted:
hihihi ;:136
aguniada pisze:Martusiu, jak dobrze pójdzie, to w kwietniu się zobaczymy! ;:168 Prawda, Kasiu?
Jasne, zapraszam!
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Aguniu ...chyba dmuchnęłaś tym białym puchem ...bo i u mnie dzisiaj zaczęło podsypywać ... ;:145 ..... 0*C ...
Wspaniałe macie wspomnienia ...aż miło popatrzeć na zadowolone , uśmiechnięte buźki .
Za nic nie mogę wsadzić pierwiosnków i dalej stoją na chłodnej klatce ...bo albo deszcz ulewny - wczoraj - a dzisiaj śnieg ...
Już mam dość tej aury ...zaczynam się już niecierpliwić - dodatkowo nie mam już czesanki ...więc z resztek robię kwiaty - broszki .
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie ;:168 .
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kochani, witam we środę... już 13sty marca, a u nas wciąż sypie śnieg... na liczniku -6st i po wiośnie nawet śladu nie ma... ogród przysypany 15cm warstwą białego g* wygląda jakby szykował się do Gwiazdki a nie Wielkiej Nocy... czy to jest normalne? Podobnie jak Jagódka, zaczynam się niecierpliwić...

Jagódko, Robaczku, Marysiu - dziękuję za odwiedziny... chętnie odwiedzę Was wszystkie, ale dziś chwilowo cała energia poszła w bliżej nieokreślony niebyt. Niemniej jednak, serdecznie Was pozdrawiam!
Awatar użytkownika
stokrotka-77
200p
200p
Od: 21 lut 2011, o 21:42
Kontakt:

Post »

Aguś juz tyle razy przymierzałam się żeby zajśc do Twojego ogrodu...ale w końcu jestem. Jest cudny i ciepły, choć zobaczyłam tylko kilka fotek(wkrótce nadrobię), podobnie jak Ty. Jeśli pozwolisz będę teraz stałym gościem. Zazdroszczę tych -6 u nas -17 ;:oj . W wolnej chwili zapraszam do Jakielówki :wit
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cześć Aguś, to fakt można odnieść wrażenie, że szykujemy się do świąt z choinką (u mnie na drzwiach ciągle wisi wieniec własnej roboty :oops: ). U nas dzieci dostają prezenty od zajączka, w związku z czym córka zapytała wczoraj, o to czy zajączek na sankach przyjedzie? I jak on pochowa te zające w ogrodzie, przecież ona ich nie znajdzie bo za dużo śniegu... Stokrotka napisała, że u niej -17 w nocy, do mnie dziś przyjeżdża opał, wydawało się nam, że starczy...
Dobra wiadomość jest taka, że dzisiaj jest środa, więc z górki.
Wspólne zdjęcia super, pewnie miło jest powspominać ten czas.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Cześć Aga!
U nas tez znowu pada śnieg i obraz za oknem iście gwiazdkowy...dzisiaj ma być w nocy -14* ! ;:202
Nie wiem co z tą pogodą,..byle do końca tygodnia ;:219
Milego :wit

Ps. Jutro jadę służbowo do Wawy, hotel mam koło Okęcia, pomacham Ci ;:138
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Jak miło zobaczyć Was na zdjęciach! :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10

Post »

:( a ja Wam zazdroszczę :wink: :D
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Dobry Agus :wit nasypalo, nasypalo i zasypalo mnie troche :twisted: Czytalam, ze amarykanie przesuneli nam mrozy na weekend :wink:
x-ag-a
---

Post »

Julek, zasypało nas dokumentnie i sypie cały czas... Amerykanie przesunęli nam wszystko, bo i sami zmagają się z zimą...
Dosiu, czego nam zazdrościsz? :)
Ewo, pozdrawiam - myślę, że i nam będzie dane w tym roku się spotkac w Warszawie :)
Kasiu, -14st?? nie oglądam ostatnio prognoz pogody, żeby się nie denerwować... skoro jesteś w Wawie i to w okolicach Okęcia, to musimy się jakoś spotkać na kawie :) PW.
Bogna, ten atak zimy jest przerażający... fatalnie się jeździ, bo stale sypie i błoto pośniegowe zalega nawet na głównych drogach... jakoś się dotelepałam do biura, ale już z trwogą myślę o powrocie w tych masakrycznych warunkach. Odechciewa się wszystkiego, świąt też. Słyszałam jednak w radio, że śnieg będzie z nami do piątku, a zima do niedzieli... nie mówią co dalej, ale oby wiosna była juz na horyzoncie... Miłego!
Stokrotko, witam Cię serdecznie w ten zimowy czas... bardzo mi przyjemnie, że tak pozytywnie odbierasz mój ogród - staram się ze wszystkich sił by był jak najładniejszy, możliwie najlepiej wpisany w otaczającą przestrzeń, nieprzerysowany. Mam nadzieję po Twoich słowach, że choć trochę mi się to udaje... dziękuję za odwiedziny i zaproszenie! Kto wie, gdzie człowieka poniesie :) -17st, powiadasz?? Toż to zbrodnia w biały dzień, żeby 13ego marca o takich temperaturach rozmawiać ;:oj
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Witaj Aguś ..
W mnie normalnie syberia :evil: :evil: :evil:
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko zdecydowanie bardziej wolałam Twoje nastawienie - lekceważymy, nie zauważamy! Może się jednak obrazi i pójdzie. Miłego dnia ! u mnie -4 śniegu parę cm
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś ściskam gorąco i chyba przyjmę twoją postawę ;:150
x-ag-a
---

Post »

Grażko, Marysiu, Aga - chce mi się wyć do księżyca, tak okropna, najokropniejsza jest ta zima za oknem ;:145
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”