Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 12:44

Re: Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka

Post »

Obrazek
a to był wesoły autobus dowożący dzieci do ośrodka ,niestety był to ostatni rok szkolny dla Ani,było to 3 lata temu

Obrazek
Nad elektrownią w Żydowie

Obrazek
wyjazd do Strzekecina ,Bursztynowy Palac
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Mireczko sentymentalną podróż u Ciebie "popełniam" :wink: i zdjęcia chłonę, są bardzo ładne ;:180 Podziwiam Ciebie i Wasze zmagania z trudnosciami.Wielki Szacunek.... ;:180
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
janka53
200p
200p
Od: 15 paź 2012, o 17:18

Post »

:wit .Mireczko co u ciebie też mrozi ,u nas rano było minus 14 ,i gdzie ta WIOSNA.? :?: :?: :?: .Miłego dnia i dobrego ciśnienia .
Zapraszam janka53.Moje początki. :D
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Barbarko a spaceruj sobie do woli :D bardzo mi miło,a co do sentymentu,czyżbyś kojarzyła miejsca na zdjęciach :D ,dzięki za uznanie ;:196
Janeczko zimno jak nie wiem co -19,z samego tego może ciśnienie skoczyć ;:223
chcę się wybrać do Biedronki na zakupy bylin,ale muszę poczekać tak do południa aż się ociepli bo inaczej Andzia mi zamarznie :;230
pozdrawiam
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A coś konkretnego masz na oku?Przedwczoraj byłam i nic ciekawego nie było ;:185 Jesienią kupiłam tam cebulki czosnku,z Forum dowiedziałam się,że sadzi się go wiosną.Czyli leżał tam od wiosny,posadziłam go teraz do doniczek,żeby dalej nie wysychały cebulki i doczekałam się jednej :evil: Odradzam więc kupowania cebul,chyba,że jest wyrażna data ,albo coś nowego,czego nie było.U mnie śnieg w kolana,wiosna jeszcze każe czekać :D
Piękne miejsca odwiedzacie :D
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
janka53
200p
200p
Od: 15 paź 2012, o 17:18

Post »

Mireczko też bym ją utopiła ,ale mi żal tej marzanny a nie zimy . ;:196 .
Zapraszam janka53.Moje początki. :D
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Miriam,z biedronkowych bylin chodziło mi tylko o tojad mocny,no i był :D po całe 2,29,wybrałam takie pudełeczko gdzie było widać coś zielonego no i udało się wszystkie cebulki super ;:215 ,ale wzięłam jeszcze inkarwillę i jeżówkę.
Janeczko widzę,że masz złote serduszko ;:167 ,ano niech w takim razie jeszcze ta Marzanna sobie jeszcze u nas pomieszka,ale tylko do świąt nie dłużej :D

-- Śr 13 mar 2013 17:01 --

Obrazekcoś dla oka

Obrazekwiosennie

-- Śr 13 mar 2013 17:05 --

Obrazekbegonia stale kwitnąca,kwitnie całe lato
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj,Mireczko :wit
Begonki śliczne,krokusiki też. :D A takie wyjązdy na pewno cieszyły i relasksowały Anię :?: :wink: ,Ładne zdjątko w Strzekecinie ,Bursztynowy Palac ;:333
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aniu,begonie przechowuję przez zimę a wiosną robię sadzonki,wyjazdy wybieramy tak aby było można było poruszać się wózkiem bo nie wszędzie można w pełni skorzystać z wyjazdu np w Hortulusie w Dobrzycy mimo,że biorą pełną odpłatność od osoby niepełnosprawnej to niestety nie wszędzie można wjechać,...każdy wyjazd z domu to relaks dla nas wszystkich :D
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mireczko :wit fajnie jest popatrzeć na te wiosenne kwiatuszki choć na zdjęciu,bo u mnie ciągle zima.

Pozdrawiam cieplutko Ania :D
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pozdrawiam Ania :)
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Aniu tym razem sprawiedliwie wszyscy dostaliśmy po nosie,zima nie odpuszcza u wszystkich ale dobre jest to ,że chociaż popadał śnieg i przykrył roślinki,
wczoraj z emem zrobiliśmy sobie wieczór wspomnień,z kaset na wideo /młodzi to pewnie nie pamiętają takiego ustrojstwa/oglądaliśmy przysięgę syna która się odbyła w kwietniu 2001 i wiecie ,że wtedy prószył też śnieg,studniówkę córki w tym samym roku i pierwszą komunię Ani tez w tym samym roku,i dopiero wczoraj uświadomiłam sobie , jak ja to wytrzymałam finansowo :;230 ,ale na kasecie z komunii był/jest mój tato ,odszedł dwa lata póżniej,fajnie jest mieć takie pamiątki.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mireczko witam Cię serdecznie,w mrożny poranek :wit :wit Cieszę się jednak ,bo śnieg leży więc raczej nic złego się nie stanie.Miłego dnia zyczę ,bo wychodze z domku ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu dziękuję miłego pobytu po za domem,ja też wyjdę ale jak się ociepli bo inaczej Ania mi zmarznie,ona nie cierpi rękawiczek i czapki na głowie
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Witaj Mireczko ,u mnie takie piękne słońce , a zimnica okropna.Mnie już męczy to czekanie. ;:108
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rozalko witaj w klubie,u mnie też słonko ale zimno .już mam dosyć noszenia sadzonek rano na zabudowany balkon a wieczorem z powrotem do pokoju bo w dzień tam jest cieplutko okno południowe ale nocą to by roślinki zmarzły.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”