Wpadłam się przywitać
Masz pięknego fikusa, będę trzymać kciuki aby doszedł do siebie jak najszybciej Kiedyś miałam podobną sytuację, jednak niska temperatura utrzymywała się w moim domu przez długi okres, czego mój fikusik nie przetrwał niestety
Tym bardziej Wam kibicuję
dorota1007 Witam Cie u siebie Dziekuje ze trzymanie kciukow sa potrzebne i to bardzo chodz dzisiaj nastepny kwiatek poszedl do kosza (czekalam z ta decyzja tydzien choc juz wiedzialam ze nic z niego nie bedzie )mowi sie trudno zyje sie dalej
Dzięki dobrym serduszkom naszych forumek dostalam mase cudownych szczypkow i moje parapety sie zapelniaja
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula Moje parapetowce
Zimno na dworze a mnie juz tak teskno za wiosna za sloneczkie Moze odprawimy jakies czary -mary aby sie szybciej sie pojawila .Ma ktos jakis pomysl?
A oto moja nastepn roslinka z ktora mi sie przyjdzie pozegnac ,juz nic nie da sie zrobic ,beczec mi sie chce buuuuuuuuuuu
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula Moje parapetowce
Ja też jakoś azalii nie mogę się dochodować .Już wiele razy z nimi próbowałam ale nie daję rady .Chociaż już kilka razy w ostatnim czasie widziałam ich piękne kwiaty,i wyciągałam po nie rękę,to powiedziałam sobie dość .Bo i tak z nimi nie dam rady
Robilam wszystko ksiazkowo ,ziemia ,podlewanie,stanowisko ,odpoczynek a one sie tak mi odwdzieczaja,widocznie mnie nie lubia Chyba tak samo ja ty Moniczko dam sobie z nimi spokoj ,moze za jakis czas do nich wroce
hiuan bardzo sie ciesze ze sie podoba zrobie szczepki jak wypuszcza korzonki beda Twoje
agnieszka_ bluszczyk przytachalam od kolezanki juz po awarii wyjechala na dluzej i zostalam prawnym opiekunem ,teraz poluje na takiego tylko nakrapianego "zakrapianego"