Ogródkowe plany Josephine :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródkowe plany Josephine :)

Post »

:wit Josephinko w poniedziałkowy poranek. Czytałam,ze pogoda u Ciebie lepsza niż u nas.Prace budowlane posuwają się chyba trochę do przodu?
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Julianko od dzisiaj Josephine szaleje u siebie na budowie. :) Będziemy mieć ją rzadziej na FO :( Ale pewnie coś tam nam skrobnie jak jej idzie :)
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p
Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Czeeść !!! Witam poniedziałkowo - wieczornie...
Madziu rzeczywiście trochę rzadziej będę na FO, ale postaram się Was nie zaniedbywać. Niestety na budowie szaleć też nie mogę a jedynie w pracy ;:306
Pogoda rzeczywiście zła nie była i nie jest, póki co się trzyma. Jutro ma wrócić do nas ZIMA. Niestety na piątek zapowiadają przymrozki -12 stopni! Mam nadzieję jednak,że prognozy się nie sprawdzą!
Samopoczucie świetne wyzdrowiałam wreszcie i wróciłam do pracy, jednak siedzenie w domu to nie dla mnie ;:224 Zaledwie dwa tygodnie w samotności mnie dobiły ;:306 W pracy jak zwykle młyn, za to wśród ludzi, potem fitnesik i już jestem z Wami, żeby zdać relacje z dalszych postępów!

Witam Cię w moich skromnych progach Mandragora ;:173
Cieszę się, że Ci się u mnie podoba i oczywiście zapraszam częściej!

Julianko prace posuwają się do przodu. ;:138

Niestety nie miałam okazji jeszcze być na działce, ale drzewa przycięte (niestety bez mojego udziału!) przekazałam tylko cenna wiedzę, nabytą na FO z zakresu cięcia drzew, ale co tam zastanę... hmm zobaczymy! Jedno drzewo ścięte, drewno pocięte i ułożone poczeka sobie spokojnie na ognisko ;:oj

Coraz więcej żwiru nawiezione i dziś rozpoczęły się prace utwardzania drogi.

Tablica żółta informacyjna zakupiona i inne pdt. Zakaz wstępu, Teren Budowy wchodzisz na własną odpowiedzialność czy Tutaj Pilnuję Ja (z dobermanem) zkupione ;:oj

Siatka na ogrodzenie budowy już namierzona - jutro zostanie zakupiona! Nie wiem kiedy wpadnę na działeczkę porobić zdjęcia dla Was, jutro na pewno się nie uda, bo po pracy koniki :heja więc pewnie w najbliższych dniach podskoczę, co by nic nie umknęło!

Kierownik budowy wydaje się być rozsądny! W tym tygodniu również wybieramy ekipę, która wybuduje dom.

Powiem Wam, że czasem głowa pęka od natłoku informacji pomiędzu kierownikiem, teściem(który też jest budwlańcem) a architektem, każdy z nich wie najlepiej!A my biedaki z mężem, nie za bardzo się znając decyzję mamy podejmować! A przy okazji sami się nie pozabijać! ;:14 I gdzie tu złoty środek znaleść? ;:219
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

cokolwiek postanowicie - trzymajcie się projektu.
To zdanie często słyszałam od znajomych, którzy już budowę mają za sobą. Jedno odstępstwo cięgnie za sobą drugie i koszty rosną.
A w ogóle to wszyscy zgodnie twierdzą że nigdy więcej nie zdecydowaliby się na budowę własnego domu. :wink: :;230
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Nelu, a kiedyś będzie wspominać ten okres z łezką w oku, ja bardzo lubię jak się coś dzieje , potem mam tego dość, ale za jakiś czas znowu coś wymyślam. A jak zobaczysz , że ściany Twojego domu rosną ;:138
Ja też z niecierpliwością czekam na ten mróz , bo śniegu nie ma i rośliny nie mają zabezpieczenia - zobaczymy!
I z drzewami porządek - na pewno dobrze zrobili!
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Witaj Josephine :wit i Ja zawitałam do twojego wątku :heja no proszę jak piękna okolica,będę obserwować twoje budowlano - ogrodowe szaleństwa . A domek no po prostu cudeńko ten projekt ;:138 sama bym chciała taki mieć hihi :D
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p

Post »

Mariolko dziękuję, że wpadłaś, bo Twoje słowa dały mi do myślenia! Odbyłam dłuugą pogawędkę z architektem i już jestem spokojna, trzymamy się projektu ! ;:173

Marysiu na pewno wspominać będzie miło, ale na razie ;:14 ciąg dalszy :shock: Zniecierpliwością czekam na ściany domu! Może w moje sierpniowe urodziny wypijemy kawke na tarasie ? ;:173 hmmm no troszku nierealne ale kto wiee... Trzymam kciuki za Twoje roślinki, żeby nie zmarzły bez swoich ubranek!

Witaj Reniusiu :wit cieszę się, że Ci się podoba, jak będziedz zainteresowana dam Ci namiary na mojego architekta ;:173 zapraszam ponownie w odwiedziny! ;:304
Josephine_83 ;)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Jak tam na konikach było? Ja też z sierpnia jestem:D Znaczy się że z Ciebie niezła lwica :D
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p

Post »

Oj, było bosko! ;:167 To jest taki odstresowywacz, że może spokojnie konkurować z pieleniem chwastów ;:306
A ja jestem z 29 sierpnia czyli już Panna, a Ty Madziu z którego ? ;:oj
Josephine_83 ;)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to szczęściara z Ciebie że masz kilka dobrych odstresowywaczy w rękawie hehe. Ja z 4 :)
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Będę śledzić Twój wątek Josephine bo zapowiada się bardzo ciekawie!!! :tan
O to będę na przyszłość wiedzieć do kogo się zgłosić na namiary do dobrego architekta :D hihi...
I jak biało u Ciebie?
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Jak tam? Byłaś zobaczyć jak Ci drzewka uporządkowali?
Awatar użytkownika
ewka17
200p
200p
Od: 1 gru 2009, o 20:53

Post »

Josephine,będę śledzić twoje poczynania ,ciekawy plan domku ,schody nie samowite .
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p

Post »

Hej! Nie dzieje się kompletnie nic. Koparki śnieg zasypał ;:14 czekam z utęsknieniem na wiosnę :shock:
Josephine_83 ;)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej! a ja myslalam ze u ciebie szal budowlany. Tyle cie nie bylo to nie smialam gosvic jak gospodyni nie ma :-) a tu nic sie nie dzieje. Ta zima wszystkich wstrzymuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”