Na powitanie Becia123- cz.2
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Na powitanie Becia123- cz.2
No ładnie, a ja dopiero teraz, ale ważne że jestem, nie zgubiłam 

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justynko część już ładnie powschodziła a te kupione w poniedziałek będzie dopiero ziemia bo dziś samochód zepsuł się na amen i ledwie eM wrócił po trzech godzinach naprawy na szybko.Na gwałt musimy kupić coś jeżdźącego

Iwonko miło ,że jesteś

Iwonko miło ,że jesteś

- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
za kupki spore będziesz mieć warzywniak zapełniony 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- becia123
roza333 Zawsze mam spory warzywniak i co roku mówię ,że będzie mniejsza a koniec końców zawsze duży
wychodzi.

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Beatko duże zakupy ! Dużo nasion nie widać bo pochowane pod innymi, ale będzie sianie! Na lilie dobra cena 

Beciu melduję ,że bez pozwolenia pobiegałam sobie po Twoim ogródeczku masz super kolorowo,masz tak jak ja trzy pociechy,tylko moja dwójka już na swoim
.

- becia123
Smirka .Mirko Dziękuje Za kilkanaście lat moje tez pójdą na swoje
na razie małe 

Beatko to ciesz się każdą chwilą z nimi ten czas tak szybko biegnie że z mamy stajesz się babcią chociaż i ten etap jest cudowny,tylko nie wiesz czy jesteś ważniejsza jako mama czy jako babcia,no ale to jeszcze daleko 

- becia123

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beciu ja slyszalam takie powiedzonko że od wychowywania jestesmy my a dziadki od rozpieszczania
u mnie dzis wnusio jest od piatku i zostaje do wtorku ,zrobili taki bałagan ale dzis pod moim okiem posprzatali
u mnie dzis wnusio jest od piatku i zostaje do wtorku ,zrobili taki bałagan ale dzis pod moim okiem posprzatali
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Cześć Beatko czekamy na wiosnę nie mogę się doczekać co tam ci wyjdzie z początkiem wiosny masz tyle różności,jeszcze o dzieciaczkach trzeba nadmienić to nie jest łatwe jak ktoś robi to co nie jest po twojej myśli ale powiem ci nie masz pojęcia jak jest w życiu źle jak nie ma obok nas całe życie babci tak w dzieciństwie jak w dorosłym życiu to jak sztabki złota czasami ciężkie nie wiadomo co z nimi zrobić ale jakie drogie
.Szacunek wielki dla was wszystkich teraz mało takich co w rodzinie i w polu potrafią wydołać.

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Tak Beciu, ja jestem babcią i uwielbiam rozpieszczać swoje wnuczęta, ale ja właśnie od rozpieszczania jestem przecieżbecia123 pisze:![]()
![]()
![]()
to poważna sprawa zwłaszcza jako babcia .Moja mama moim dzieciom pozwala na wszystko nam na tyle nie pozwalała ale tak już jest

- becia123
Marzenko,Jolu ,Iwonko Pewnie ,babcia to złote ręce
zawsze pomorze
.Moja mama rekompensuje dzieciom ,że nie mają dziadka
i pozwala na dużo .Mam wygodę bo razem mieszkamy to pomorze jak może choć generalnie moja siostra jest z dziećmi jak jestem w pracy .Cieszę się ,że dzieci mają babcię .Czasem bawią się jak z rówieśniczka i to jest bardzo fajne .Zwykle babcie maja więcej czasu dla wnuków niż dla swoich dzieci miały i nadrabiają czas z wnukami
Moja babcia ma 84 lata ma 25 wnuków i 21 prawnuków i wszyscy w każdą wigilię ,święta i co którąś niedzielę jadą do babci
bo tam najlepiej
pamiętamy tez o tym ,że czasem potrzebna jest pomoc choć babcia jest bardzo niezależna osobą-seniorka naszej rodziny.
sama wychowała 8 dzieci i zdarza się ,że zostanie z prawnukami jak trzeba a z moja trójeczką jest co robić 

-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Przepraszam Beato, że tak się wyrwałam
ale to nic
Masz rację, ze babcia jest bardzo ważna
Moja mama ostatnio mocno choruje, ale tylko ona nam pokazała, że z małym trzeba czasem i na podłodze posiedzieć i w nieskończoność podawać mu czy to klocki, czy autka
I mimo, że nieodmiennie do rozpaczy doprowadza mnie jej słynne w naszej rodzinie " za moich czasów............." to jakoś zaciskam zęby i idę dalej. Teraz codziennie muszę do niej chodzić, bo na razie nie wychodzi, ale mam nadzieję, ze z wiosną wróci jej zdrowie, a z nim większa chęć do życia i działania
Na razie realizuje się szydełkowo.
Zakupy masz fajowe, ja jednak coraz mniej sieję warzyw, kosztem kwiatów i krzewów ozdobnych

Masz rację, ze babcia jest bardzo ważna

Zakupy masz fajowe, ja jednak coraz mniej sieję warzyw, kosztem kwiatów i krzewów ozdobnych

Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka