Aniu (Anna11) ja po prostu mam już dosyć tego śniegu chcę już ciepełka, ale w jednym masz rację u innych cebulkowe kwiatki będą już wspomnieniem a u nas będą jeszcze kwitły.
Agnieszko tego śniegu to może aż tak dużo nie nasypało gdyby tak nie wiało to nie byłoby takich zasp, a u mnie jak wokół pola to wszystko zatrzymuje się przy ogrodzeniu
Jolu nie wiem czy to pocieszajace jest ale w sumie to dobrze że nie tylko ja mam tyle tego białego g....mam tylko nadzieję że faktycznie na coś się ta śniegowa kołderka jeszcze przyda.
Małgosiu to u Ciebie wiosenna pogoda, ciekawe czy te opady śniegu dojdą i w Twoje strony czy tylko nas tak uraczył?
Elu ten śnieg marcowy czy nie to u mnie najwięcej go na rabatach i tu za ogrodzeniem najdłużej leży
Beatko gdyby to był styczeń to bardzo bym się z tego śniegu cieszyła, ale dziś to jest go po prostu za dużo w niektórych miejscach, ale masz rację wiatr pięknie go miejscami uformował.
Aniu (Klara154) u mnie najwięcej śniegu nawiało tam gdzie mam rabaty ale są miejsca gdzie jest go bardzo mało i trawa wystaje. Widziałam Twoje zakupy u mnie to dopiero początek czekam co dadzą w moim pobliskim ogrodniczym...
Beatko(anka93) skoro u Ciebie marznący deszcz to chyba wole juz ten śnieg szkoda tylko że musiało go tak dużo nawiać na moje rabaty, będzie topniał i topniał...
Tadziu ja mam taka nadzieję że będzie coraz cieplej a nawet tak ciepło żeby ten śnieg szybciutko stopniał, chociaż u innych już bedzie wspomnieniem a u mnie pod ogrodzeniem będzie zalegał

Dziurawiec jak ma troszkę kołderki to ładnie przetrwa, nawet gdyby całe liście mu zmarzły to po ścięciu ich odbije z ziemi, u mnie było tak w ubiegłym roku.