Aniu masz rację wiosenne cebulki kiełkują już w każdym ogrodzie, niestety u mnie już ich nie widać bo śniegu mam ogrom
Jacku tego floksa to kupiłam bo miałam tylko dwa kolory takie najpopularniejsze mam nadzieję że te ładnie wyrosną i zakwitną mi jednym kwiatkiem, a hosta ciekawa tylko czy ona u mnie przetrwa i choć przez chwile pokaże białe listki? Ranniki przesadzę późną wiosną dzięki za pomoc.
Małgosiu tą hostę kupiłam tak na spróbowanie nie wiem jak będzie rosła, ale dzięki za info muszę jej znaleźć dobrze zacienione miejsce. Te lilie są po jednej sztuce, dwie były po 4 zł to jeszcze nie jest tak dużo a ta biała jest z tych pełnych a one zawsze są droższe.
Wczoraj rano jak wstałam i zobaczyłam że pada znów śnieg to się zezłościłam bo w te ciepłe dni pracowałam i nic z nich nie skorzystałam miałam to nadrobić w weekend, ale to co zobaczyłam dzisiaj... to już przesada na rabatach mam dwa razy więcej śniegu niż wcześniej,wstawię Wam tylko jedno zdjęcie żeby nie straszyć tą zimą

no moze dwa

z taką ilością śniegu to nie wiem kiedy ja się doczekam kwitnących krokusów i przebiśniegów