Gosia mi nasiona posiała sasiadka...dostane juz podpedzone roslinki do pikowania , u niej cały czas stała temperaturka...a u mnie nocne spadki , rosliny tego nie lubia....Mówi ze wszystko wychodzi ładnie...ale ona w ogóle mieszka w zaczarowanej dolince, pierwiosnki juz u niej kwitna w najlepsze..załuje ze nie pykłam fotek jak byłam dwa dni temu ...no wiosna na całego
Gosiu, ogród wysprzątany i gotowy na wiosnę! Tylko gdzie się ta wiosna podziewa? Przyszła i ...poszła
Moja cleome też jeszcze nie wykiełkowała, a wysiałam prawie 2 tygodnie temu...czekam
Kasiu,minełyśmy się,bo ja właśnie wracam od ciebie.Podziwiałam takie udanwe wysiewy.U mnie i w kleome i werbenie nic sie nie dzieje,a wysiewałam około 25 lutego,pewnie bedzie porazka.
Hej Gosia , pisałam u siebie o tych nasionkach...przysypywała A Ty sie nie martw , mozesz w razie co wysiac jeszcze raz, teraz to dopiero beda ładnie rosły
Witaj Gosiu już mam patyczki różnych hortensji .Werbenę posiałam dziś dużo już mi powschodziło ale niektóre jeszcze nic nie wdać .Tez śniegu już wczoraj nam posypało :Da zapowiadało się już tak ładnie cóż marcowa pogoda zmienna jest .