A on mi to dał i mówi, że się zaczyna na SY już nie powiem jaką nazwę podał ale nie mogłam ze śmiechu i stwierdziłam, że na pewno nie ma takiej rośliny
-- 8 mar 2013, o 20:55 --
dziękuję Justynko i Krysiu odsyłam się do Internetu poczytać o niej co lubi a czego nie
Ja też muszę się pochwalić prezentami, M bardzo się postarał. Dostałam zmywarkę i kuchenkę .A kwiatka mam sobie kupić sama jakiego będę chciała, ot mężczyźni.
Podobno mężczyźni postrzegają miłość poprzez rzeczy kiedyś czytałam ,że poproszono jakiegoś pana o okazanie swojej dziewczynie uczuć ,wiec poszedł i umył jej samochód najważniejsze moim zdaniem ,że pamiętają
a u mnie pada śnieg, wieje wiatr i wiosny ani widu ani słychu
Pogoda rzeczywiście dostała kręćka, mamy kolejny szary dzień.Grażynko hojne prezenty dostałaś.Ja tradycyjnie tylko kwiatki, no ale pamięć najważniejsza.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Długo mnie nie było - ale czasami wiele spraw się spiętrza i człowiek nie do końća wie, że istnieje
Dzisiaj u mnie na 0 nadal pełno śniegu, pomidorki rosną i rosną.
Asiu jutro już zrobię fotki. trochę się martwię mam nadzieje, że nic im ni będzie,
Czare
Wczoraj - musze się pochwalić bo nie wytrzymie dostałam piękny prezent to o czym marzyłam - zestaw narzędzi do ogrodu
Grabeczki, łopateczka, mała haczka, sekator - i nożyce elektryczne do cięcia. Nie ma to jak prezenty z branży ogrodniczej