Nie mogę wysłąc odpowiedzi,coś mi internet cały dzień wariuje.Ostatnie podejście.
Gosiu,u mnie nie ma sniegu,cały dzień było ładnie tylko wiatr zimny był.Tera nie wiem,moze jak obudze sie rano bedzie zima.
Romo,nie ma sniegu,wieczorem jak wypuszczałam dziewczyny na dwór było tylko -2 stopnie,nie tak zle.
Gosiu,kilka dni sprzatania i na razie porzadek jako taki jest.Czekam teraz na pewną wiosnę,żeby dalej działac.
Justynko,masz oko.Rabata faktycznie jest deko powiększona o wielkość kamieni.
Tosiu,Dzięki za cynk,najbliższy lidl mam 30 km,ale chodza słuchy,ze mają u nas tez stawiać,tylko nie wiem kiedy,może na św.nigdy.
Helenko,liści mam jeszcze dużo,od berberysów w kamykach tez,ale nie jestem aż tak pedantyczna,zeby co do jednego zbierać.
Ilonko,chyba obie mamy tak nie po kolei,bo ja nie dalej jak 2-3 tygodnie temu byłam pewna,ze żadnych siewów,a dzisiaj posiana mina,kleome,werbena,jeżówka,gazania.
Tereniu,czekam na prawdziwa wiosne,chociaż na pierwsze kwiaty,ale u mnie to bedą tulipany pewnie dopiero.
Lucynko,posiałam juz i tak w ostępie 2 tygodnie bedę po trochu dosiewać,żeby były rózne terminy kwitnienia.Rozmawiałam z Marzenką i mówiłą,ze jak kwiecień bedzie ciepły to mogę już do gruntu wysiać.
eWUŚ,DZIEKUJE.nIECH PRZYCHODZI PRAWDZIWA WIOSNA JAK NAJSZYBCIEJ,BO DŁUGO KAZAŁA NA SIEBIE CZEKAĆ.