a dlaczego Fuks?fuksiu pisze:Przeklejam fotki z watku powitań.
To mój piechol Fuks

Kiedys ogladałam wywiad z Muńkiem Staszczykiem, tez ma psy składaki. I kiedy jego sunia miała młode, to miał problem z rozdaniem szczeniat. Nikt ze znajomych nie chciał kundla. Teraz jest moda na Yorki, Labradory, etc. A kiedy minie moda, to snoby pozbywaja sie zwierzaków i kupuja nowe modne, a tamte trafiaja do schroniska. A ja zwierzaka kocham nie ze wzgledu na jego metrykę, pochodzenie, rasę, ale dla niego samego. I one sie odwzajemniająMonika76 pisze:Fuksiu, oczywiście, że Twoje zwierzaki są inteligentne...to widać po ich pyszczkach![]()
I w niczym nie przeszkadza to jak napisałaś, że jeden to składak a drugi dachowiec-te są najmądrzejsze-muszą umieć dawać sobie radę, nie każdy ma to szczęście, że trafi do dobrych ludzi.
zdecydowanie popieramfuksiu pisze:Kiedys ogladałam wywiad z Muńkiem Staszczykiem, tez ma psy składaki. I kiedy jego sunia miała młode, to miał problem z rozdaniem szczeniat. Nikt ze znajomych nie chciał kundla. Teraz jest moda na Yorki, Labradory, etc. A kiedy minie moda, to snoby pozbywaja się zwierzaków i kupuja nowe modne, a tamte trafiaja do schroniska. A ja zwierzaka kocham nie ze wzgledu na jego metrykę, pochodzenie, rasę, ale dla niego samego. I one się odwzajemniająMonika76 pisze:Fuksiu, oczywiście, że Twoje zwierzaki są inteligentne...to widać po ich pyszczkach![]()
I w niczym nie przeszkadza to jak napisałaś, że jeden to składak a drugi dachowiec-te są najmądrzejsze-muszą umieć dawać sobie radę, nie każdy ma to szczęście, że trafi do dobrych ludzi.W końcu pies, to pies ;)
A kot nie musi wcale być persem ;)