Aga, ja też takie lubię najbardziej W Barbiowe kolory idę w ogrodzie
Krysiu, po prostu trzeba było koniecznie wyjść już z domu, choćby na dłuższy spacer. I się porobiło
Janek, nie zasypało, ale jest ponuro i wieje
Ewcia od wszystkich dostałaś reprymendę, nie będę i ja taka niedobra, ale marzec to okropny miesiąc i przeziębienie długo się leczy
Ogród jak zwykle świeci przykładem
Ewuniu prześliczne lilie, cudna begonia . Moje też już wysadzone, 2 zaczęły kiełkować Chciałam kupić kilka bulw takich cieniowanych, 2-kolorowych, ale niestety u mnie zaopatrzenie beznadziejne
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka
Kuruj się Ewuniu nie lekceważ, ja już trzeci tydzień leżę i zdycham. Z wirusami nie ma żartów potrafią człekowi nieźle dokopać. Dzięki za letnie zdjęcia.
Niestety, u mnie też prószy jak u aguniady. Założyłam czapkę, szalik, żeby coś tam porobić w ogrodzie, ale mnie szybko wywiało do domu. Współczuję ci tych przeziębień, ledwo z poprzedniego wyszłaś
Ewcia, jak zdrówko ?
U mnie zimno i też wieje wiatr, ale jest sucho i wciąż biało .
Mimo to i tak wyszłam do ogrodu. Mam nadzieję, że nic nie złapałam.
Miłego Święta Kobiet
Cześć Ewciu, a Ty biedulko znowu się dorobiłaś.... do łóżka
U mnie również zimnica, dziś zrobiłam wszystkie zakupy, a jutro ciepełko domowe i
laptopik.
Zapowiedzieli w marcu powrót zimy i jest ... że też musiały sprawdzić się ich prognozy.
Z drugiej strony marzec to miesiąc w 2/3 zimowy więc nie narzekajmy i do ogrodu nie wyrywajmy się .
O efektach niejedna z nas wie lub będzie za chwilkę widzieć bo jak słońce wychodzi to trudno usiedzieć w domu....
ale fajny ten gif a do tego oddaje prawdziwość ,że tęskni sie już do takich prac chociaż uwaga wiosną łatwo o choróbska wszelkie bo wydaje nam sie że ciepłe a tu witr nieraz zimny i łatwo się przeziębić