Przepikowałam już cześć lewkonii, bo listki właściwe się pokazały. Po 2 -3 do małej doniczki, sadziłam nieco głębiej niż do tej pory rosły. Zobaczę czy się przyjmą i za tydzień będę pikować dalej.
Jest jest,
posiałam swoją lewkonię w niedzielę (jak i wiele innych).
Tak się zastanawiam czy ona będzie taka wysoka i ładna jak ta kupna. Raczej nie, ale za to będzie jej dużo....
Jak coś wykiełkuje to dam znać
Lewkonia na pewno będzie ładniejsza niż kupna,a z pewnością da o wiele więcej satysfakcji Moja zeszłoroczna kwitła pięknie całe lato,a był to mój debiut w siewach.Poza tym pięknie pachnie i nasionka na ten sezon mam już dawno zakupione.To mój pewniak!
kasia29 pisze:Lewkonia na pewno będzie ładniejsza niż kupna,a z pewnością da o wiele więcej satysfakcji Moja zeszłoroczna kwitła pięknie całe lato,a był to mój debiut w siewach.Poza tym pięknie pachnie i nasionka na ten sezon mam już dawno zakupione.To mój pewniak!
hej
jakiej firmy miałaś nasionka? Będę siała w tą niedzielę
W zaszłym roku miałam nasionka z Lidla,ale teraz kupiłam z Pnosa(zawsze mi się ta firma sprawdza)z 50%gwarancją pełności.Zobaczymy czy się sprawdzi,bo pełna lewkonia o wiele dłużej mi kwitła i się nie przewracała.