Beatko jak się cieszę że do ciebie trafiłam masz piękne ,słodkie kochane dzieciaczki i dobrego mężusia tak mu z twarzyczki dobrze patrzy piękne zdjęcie ja nie mam takiego z moim chyba że na jakiejś komunii.Widzę że cieszy was oboje wasz ogródek a dzieciaki jak motylki w tym ogrodzie tak trzymaj. I brak mi słów.
lojka 63 Jolu.Witaj.
Moja połówka generalnie twierdzi ,że mam tyle pracy ,że nie powinnam już bawić się w kwiatki ale jak chcę to przymyka oko .Czasem tylko głową kręci kiedy dostaję przesyłkę z roślinkami z wymian Pyta nie gdzie to posadzę bo miejsca jest .tylko kiedy to oplewię? Tego aż tak dużo nie ma spokojnie dam radę .
Dzięki Kasiu Dziś popracowałam w domku posiałam gazanie ,ostróżki , cynie zielona , posadziłam płomyki w doniczki ,liliowce ,szałwie dwubarwne ,kilka host i wyszło 30 doniczek,bo ziemi zbrakło Onętki od Krisa po 4 dniach maja 1,5 cm ,lobelia też widoczna rzeniszki jeszcze nie wyszły a na pozostałe czekam
dziekuje Ci Beciu ale będę skakać do sufitu
ale nawysiewałas jak duzo roslinek ale ogrod znowu bedzie kolorowy i piekny bo ten widok z kilku postow wstecz nieziemzki
Onętki pierwsze pokazały klasę Krystianie ANIU ja na razie miałam w ciepłym ciemnym pomieszczeniu teraz trzymam wszystko w domu ale po zapowiadanym tygodniu z mrozem przeniosę do budynku gospodarczego wtedy niektóre trzeba będzie już pikować i miejsca nie będzie Marzenko to tylko kilka kłacz i nasionek .prawda lubię kolorowo w ogródku tak teź ma być w tym roku.