Kasiu część roślinek na tym stoliczku to... "starości", ale bardzo je lubię, a im
dobrze w tej kuchni
Moniko w chwili obecnej mam 4 Calathee ale tak bardzo mi się podobaja, że wkrótce dojedzie jeszcze kilka odmian

Uwielbiam ozdobne liście zdecydowanie bardziej niż roślinki kwitnące, stąd też zamówione u Pati Aglaonemy. Poniżej ich portrety
Alinko niestety nie jest to stoliczek, który sam się nakrywa, ale bardzo lubię tę zieleninkę

Zawsze uważałam, że roślinki powinny być ładnie wyeksponowane, w gustownych osłonkach, każda roślina powinna mieć dla siebie odpowiednią ilość miejsca

Bucha cha cha! Jak dawno temu to było i jak bardzo ludziom zmieniają się poglądy. Gdybym miała więcej miejsca... a że jest jak jest, to wszystkie, w brązowych doniczkach siedzą w skupisku... i tak to właśnie wygląda

Wczoraj czekałam tu na Ciebie, Alinko, ok 23, ale jakoś Cię nie było, a dziś co ja widzę? Buszowałaś tu sporo po północy

Kiedy Ty się wysypiasz, albo o której zaczynasz pracę??? Jakoś przezwyczaiłam się, że zawsze wieczorem sie tu widzimy

Witaj
Iwonko 
Niestety Albinos się nie ukorzenił a zielony urósł chyba całkiem ładnie

Wkrótce fotka-obiecuję
Aglaonema Silver Queen
Aglaonema Crete
Coś mi się widzi, że powyższe roślinki zapoczątkują nową kolekcję