Mój ogród - moja pasja

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród - moja pasja

Post »

Witam :wit

Alu i dobrze ci się skojarzyło,u mnie dzisiaj od rana ;:3
Jolu ten klon był w takiej formie kupiony,trzeba go trochę przyciąć ale za bardzo nie wiem jak,a lilie kwitną co roku.

Pozdrawiam cieplutko Ania :D
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pozdrawiam Ania :)
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Przyszłam Aniu z rewizytą, piękne kwiaty i dom oczywiście też, biała ostróżka cudna. Najbardziej mnie ciekawi jak wyjdzie taras z polniaków, według pomysłu męża, mam nadzieję że nam go pokażesz jak będzie gotowy :D
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p

Post »

Dziękuję Iwonko za miłe słowa.Z tym tarasem to troszkę jest problem,bo to są dość ciężkie kamienie i okazało się,że trudno je dopasować.Ale mój M tak się zawziął na te kamienie i nie chce odpuścić.Już troszkę jest zrobione,niedługo zamieszczę fotkę.

Pozdrawiam Ania :D
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Awatar użytkownika
gosiakmala
500p
500p
Od: 9 sty 2011, o 14:27

Post »

Czekam na focie tarasiku :), a nie pokazałabys domku w środku? :)
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Aniu wpadłam do Ciebie z rewizyta. Klon Flamingo obłędny. To już wyższa półka jak dla mnie. Ostróżkę mam niebieską, dokupiłam sobie w tym roku czerwoną Coral Sunset Delphinium Elatum hybrids.Dużo się będzie działo u Ciebie, będę zagladać i kibicować. :wit
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

anias1 pisze:Dziękuję Iwonko za miłe słowa.Z tym tarasem to troszkę jest problem,bo to są dość ciężkie kamienie i okazało się,że trudno je dopasować.Ale mój M tak się zawziął na te kamienie i nie chce odpuścić.Już troszkę jest zrobione,niedługo zamieszczę fotkę.
Aniu, wcale się Twojemu eMowi nie dziwię, niech się nie śpieszy, niech robi pomału, na pewno wyjdzie cudnie, bo z polniaków zawsze cudnie wyjdzie, nawet jak będzie krzywe czy nierówne, to i tak będzie po stokroć piękniejsze niż z najdroższych gresów, trzymam kciuki bardzo mocno ;:215
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Witaj Aniu :wit
I ja przyszłam do Twojego ogódka... Kochana Ty tomasz rękę do kwiatów! Jakie one wszystkie cudne, zdrowe i obłędne w swoje kolorystyce ! ;:108 Długo już sięzajmujesz ogodnictwem ?
Domek widzę, że "idzie w parze " z kwiatami... ładny , posiadający ciekawą bryłę, a po malutku i w śodku będzie ślicznie.
Aniu będę zaglądać do Twojego ogródka, pewnie dużo się będzie działo tego lata ;:65
Twoje roślinki są urokliwe - bardzo !

Pozdrawiam !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p

Post »

Gosiu :wit fotki postaram się wstawić w piątek lub w sobotę,nie mogę wcześniej bo mam problem ze sprzętem.

Julianno :wit fajnie,że wpadłaś,z klonem nie ma żadnych problemów uprawowych.A ostróżka czerwona to musi być cudo.Zapraszam ponownie,chętnie będę cię gościć.

Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p

Post »

Iwonko :wit z tym tarasem to będzie niezła przeprawa,mój M już sam trochę zwątpił,ale nie ma już odwrotu.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki za wsparcie.

Asiu :wit cieszę się,że przyszłaś do mnie.Ogródek mam od kilku lat,ale roślinki kochałam od zawsze.Trochę nagromadziłam roślin,ale wcześniej nie robiłam im fotek,postaram się teraz to nadrobić.Zapraszam częściej i dzięki za miłe słowa.

Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
fiwonka

Post »

Aniu, wpadam z rewizytą :wit Jaką Ty masz ostróżkę ;:oj cudowna :D poza tym, śliczny domek i dużo miejsca na ogrodowe szaleństwa :lol: Będę regularnie tu zaglądać ;:108
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aniu, przybiegłam z rewizytą :wit Juka - cóż za imponujący okaz! ;:63 A goździki - czy one zimują w gruncie? Bo mam podobne u siebie, kwitły do późnej jesieni, nawet nie okryłam ich na zimę i zastanawiam się, czy jest szansa, że wiosną odbiją.
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

:wit Aniu. Ostróżka może być ciekawa, widziałam białą, niebieską mam, zobaczymy co z tego będzie. Mnie ciekawią pataty. Są takie słodkawe, jadłam jak byłam u córki w Anglii, są różne kubki smakowe. U nas w Polsce od dziecka przyzwyczailiśmy się do naszych ziemniaków, ale wszystkiego trzeba przecież spróbować. ;:cm
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p

Post »

IWONKO :wit fajnie,że mnie odwiedziłaś,dziękuję za miłe słowa,oczywiście zapraszam częściej.

MILENKO :wit cieszę się,że mnie odwiedziłaś,gożdziki zimują w gruncie bez żadnych problemów i okrywania.

JULIANNO :wit pataty posadziłam po raz pierwszy i to głównie ze względów dekoracyjnych.Zobaczymy może kiedyś spróbuję jak smakują.

Pozdrawiam Ania :D
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu, nich się Twój M nie poddaje, w najgorszym wypadku, jak nie da się zrobić całości, to chociaż fajne wstawki z polniaków, na obrzeżach, albo rama wkoło tarasu z polniaków a środek dobrać inny, płyty z naturalnego kamienia z obtłuczonymi krawędziami.
Michal M
200p
200p
Od: 8 sty 2013, o 09:04

Post »

Witaj :wit Aniu, piękna ostróżka biała :D , i jukka ;:138 , moja tylko raz zakwitła kilka lat temu, może jej miejsce nie pasuje... Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”