Kwitnące cudo! Cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

OJ to nie dobrze, chyba już z niego nic nie będzie, tak mi się wydaję. Proponuję zakupić nowego albo spróbować ukorzenić sadzonki, z tym że nie jest to łatwe. :D
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

krzysiek86 pisze:OJ to nie dobrze, chyba już z niego nic nie będzie, tak mi się wydaję. Proponuję zakupić nowego albo spróbować ukorzenić sadzonki, z tym że nie jest to łatwe. :D
nie ma co ukorzeniać :cry: :cry:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tak wiem przepraszam źle się wyraziłem. Miałem na myśli pobrać sadzonki od sąsiada i spróbować je ukorzenić. Przepraszam :D
x-T-s
---

Post »

krzysiek86 pisze:Tak wiem przepraszam źle się wyraziłem. Miałem na myśli pobrać sadzonki od sąsiada i spróbować je ukorzenić. Przepraszam :D

e tam nie przepraszaj :) :) a perukowca chyba nabędę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

heheheheh Dziękuję. W takim razie udanych zakupów. Ciekaw jestem co kupisz oprócz perukowca :?: :!: :D
x-T-s
---

Post »

nic więcej.....bo mnie w domu :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A rozumie szlaban na zakupy hehehehe :D Mnie to jeszcze nie grozi ale podkreślam jeszcze nie grozi. :D ;:80
x-T-s
---

Post »

krzysiek86 pisze:A rozumie szlaban na zakupy hehehehe :D Mnie to jeszcze nie grozi ale podkreślam jeszcze nie grozi. :D ;:80

to jakas choroba jest :lol: zamiast ciuchy kupuje kwiaciorki :lol: :lol: albo jadę do szkółki połazic :oops: :oops:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A nie przejmuj się Tess też na te schorzenie zaczynam cierpieć i mój portfel też :D :D :D Za to dom zyskuje piękne kwiaty i rachunki za wodę :D :D :D :D :D :D ;:10
x-T-s
---

Post »

krzysiek86 pisze:A nie przejmuj się Tess też na te schorzenie zaczynam cierpieć i mój portfel też :D :D :D Za to dom zyskuje piękne kwiaty i rachunki za wodę :D :D :D :D :D :D ;:10

no to fakt :lol: w kazdym razie schorzenie całkiem miłe :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zgadzam się w 100 procentach - tą chorobę akurat lubię mimo braków finansowych :D
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Krzysiu i Tess i mnie to sie udzieliło. Jak tylko mam jakąś kaske to zamiast po bluzke czy torebke - lecą do szkólki i szukam,to naprawde działa jak jakis narkotyk pozdrawiam. nadal twierdzę, ze fotki zwierzaków cudowne i oczywiście pozostałe też :P :lol: :twisted:
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
aniakl
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 2 cze 2008, o 17:22

Dech zapiera

Post »

krzysiu az trudno mi uwierzyc ze te piekne kwiaty sa w katowicach gdzie tyle kurzu i zawsze wydawalo mi sie ze jest to miasto szare bez kolorow dziekuje za zaproszenie na twoj piekny listek kwiatowy
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Kwitnące cudo

Post »

Krzysiu;moje gratulacje z powodu uzyskania "Srebrnej Karty".Z przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia i chętnie zaglądam na Twoją stronę.Paw jest bezkonkurencyjny,Musisz dużo szukać ciekawych miejsc żeby go wyprzedzić.Takie jest moje zdanie.Muszę Ci powiedzieć, że odezwę się po 7.07.Spowodowane jest to wyjazdem na "Obóz wędrowny",po ziemi gorzowskiej i zielonogórskiej.Od lat mamy swoją grupę i wędrujemy.Serdecznie pozdrawiam. Ryszard.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie fajnie że taka dyskusja tutaj trwa, tylko szkoda że mnie tu nie ma wtedy kiedy wy jesteście. Jak zwykle w pracy siedzę a tam nie mam komputera i nie mam jak podyskutować :D Dodaje nowe fotki zaraz tym razem znowu wojewódzki park, - zdjęć z niego będzie jeszcze troszkę na pewno bo park ten jest gigantyczny, w końcu największy w Europie. :D

A już bym zapomniał, powodzenia Rysiu na wyjeździe będziemy czekać na relację i zdjęcia :!: :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”