Miłe obrazki pokazujesz Jadziu.Prawdziwe zwiastuny wiosny u Ciebie !U mnie pewno jeszcze takich nie ma , może w przyszłym tygodniu już się coś pokaże .Czekam. Miłej niedzieli!
W pierwszym momencie myślałam, że to zeszłoroczne wspomnienia. U nas przylaszczki są w 2 połowie kwietnia Niesamowite jak ta wiosna u Ciebie ruszyła. Serducho się raduje
Jadziu!
...witam serdecznie w niedzielne przedpołudnie.
U mnie dzisiaj zdecydowanie pogoda pogorszyła się....jest pochmurnie, wietrznie...a temp. tylko 4st.
Życzę miłej niedzieli.
No wiosna u Ciebie po prostu wybuchła Okazuje się że nie tak daleko od siebie mieszkamy a u mnie miejscami jeszcze śnieg leży i tak pięknie nie jest Tobie gratuluję bo masz z czego się cieszyć
Kriss- masz racje to są marcinki niskie i wysokie w moich stronach mówi się na nie jadwigi lub astry
Elu- zobaczyłam faktycznie jesteś z Łodzi więc mamy blisko do siebie jakieś 70 km.
Przemku -ja też sieję astry co roku
Ewcia byłam na wsi ,ale nie u siebie,było natomiast pieknie aż nie chciało się wracać do domku.Na działke tak szybko nie pojade ,bo na rower troche za zimno jechać 4 km.a córka pracuje.