Chrapkowe doniczki cz. II

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Chrapkowe doniczki cz. II

Post »

Basiu oczywiście będzie fotorelacja :uszy
Awatar użytkownika
AliWas
500p
500p
Od: 24 lut 2013, o 00:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tak myślałam, że to Petek.... niech mu rosną zdrowo ;:215
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01

Post »

Trzeba przyznać, że sobie chłopak radzi :)
Ok mykam lulu :) Bo mnie rano dzieci budzą-mama wstawaj już jest dzień, mama zobacz, widzisz? Jest dzień... i otwierają mi palcami oczy... ;:19
Awatar użytkownika
AliWas
500p
500p
Od: 24 lut 2013, o 00:17

Post »

Nie powiem... wesoło masz.... :;230
Buziaki Basiu i dobrej nocki !!! Pa!Pa! :wit
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj tak, Ala zazwyczaj tak szybko się wysypia i skoro świt budzi mnie-mamo wyspałam się! Więc ja na to-połóż się jeszcze i pośpij jeszcze chwilkę... A Ala: mamo-wyspałam się! Kilka razy się już wyspałam!
I gadaj zdrów... A Haneczka też śpiewa gdy tylko oczęta otworzy...
Tylko Aga lubi tak jak ja i Twój kot-poleżeć i poleniuchować...
Oki mykam bo rano powtórka z rozrywki :)
alunia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lis 2010, o 18:31

Post »

No brat się ucieszy z takich śliczności jakie mu przygotowałaś ;:215
I widzę że masz córcię Alunie :heja
Na pewno świetna dziewczynka ;:168 Ja też zawszy wstawałam z samego rana i leciałam z dziadkiem do obrządku ;:224
A teraz... Nawet mi się przewrócić nie chce tak wcześnie ;:224
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Basiu-Chrapko, zauważyłam w tym przedszkolu zebrinę i w związku z tym mam prośbę. Moja padła mi zimą, a pobrane w ostatniej chwili szczepki się nie ukorzeniły. Jak wiadomo zebrina potrafi w sezonie rosnąc jak szalona i ukorzenia się równie łatwo, więc gdyby ci latem zanadto podrosła, to byłabym chętna na kilka szczepek. :) W ogóle ten sezon był u mnie zabójczy dla trzykrotek, bo padła mi też taka różowawa, którą przysłała mi chyba szarotka i biało-zielona, którą kupiłam jesienią na rynku. Ocalała tylko ta całkiem zwykła, a stała w wodzie przez całą zimę, bo wczesną jesienią wyglądała nieciekawie i wstawiłam trochę szczepek do słoika. Chyba zastosuję to dla wszystkich trzykrotek w przyszłości jako rezerwę. :roll:
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jagódko Zebrina może jechać do Ciebie w każdej chwili. O ile dobrze pamiętam, to jeszcze jakąś prośbę miałaś-jeśli tak to pisz PW czego tam dusza zapragnie i czekaj listonosza.
Aluniu-ja juz wybierając imię dla nowonarodzonej Aluni wiedziałam, że jak dostanie takie imię to będzie...jakby to powiedzieć... szybka, głośna, energiczna i ogólnie fajna :):):)
Awatar użytkownika
oxalis
1000p
1000p
Od: 24 mar 2012, o 00:47

Post »

Ale fajny, praktyczny i wdzięczny prezent dla brata....na parapetówę albo poremontówę jak znalazł ;:138 .
Też bym taki wolała zamiast wazoników, szklanek i innych podobnych użytecznych rzeczy, zwyczajowo wręczanych w podobnych sytuacjach...
Asparagus śliczny, gęsty, jędrny i urodziwy ;:138 ...już dawno tyle epitetów w męską stronę mnie skierowałam :;230
Magia imienia jest szokująca...ja tez dając synowi na imię Szymonek, wiedziałam, że to będzie ancymonek ;:224 :;230 ;:170
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj tak, ja również uważam, że imię bardzo dużo może o człowieku powiedzieć. Oj Szymonki mają charakterki i uparte są :)
A prezent na parapetówy i wszelkie inne okoliczności? Ja również wolałabym zielone niż wszystkie inne "duperelki i pierdołki", które jakby nie było zajmują miejsce doniczkom :;230
alunia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Chrapka pisze:Aluniu-ja już wybierając imię dla nowonarodzonej Aluni wiedziałam, że jak dostanie takie imię to będzie...jakby to powiedzieć... szybka, głośna, energiczna i ogólnie fajna :):):)
Ja mam wszystkie te cechy ;:224 :;230 Ale wszystkie Alicje jakie znam są niezwykle twórcze i bardzo inteligentne, nie mają również kłopotów z nawiązywaniem nowych znajomości ;:108 nie to żebym się chwaliła :;230
Awatar użytkownika
Nastia
200p
200p
Od: 17 lis 2012, o 11:52

Post »

To ja Wam powiem, że jak będę miała córeczkę to być może dostanie imię Alicja - po mojej babci:) :tan
alunia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mnie tak nazwali bo podobno mama miała koleżankę-cygankę która miała na imię Alicja i była taka piękna :lol:
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Chrapka pisze: Nie wiem, jak Wy, ale ja bardzo lubię tego dziurawca

ja też ;:108 ale trochę się obraziłam jak mój mi zaczął żółknąć i nie wiadomo dlaczego i do tego szczepka w wodzie też zdycha ;:222 Twój ma się świetnie i dobrze rokuje na życie ;:215
Chrapka pisze: Słonko dzis piękne, jednak fotki nie wyszły najlepiej

no wiesz Ty co ;:202 paproć w tym słońcu wyszła rewelacyjna ;:167

No i gratuluję nowej paczuszki ;:63 widać już pogoda nie stoi na przeszkodzie przesyłkom ;:224
i uwierzyć nie mogę? tak troszczysz się o brata? :shock: kochana siostra jesteś ;:63 roślinki nie dość, że mu dajesz to jeszcze pięknie posadzone ;:303 ;:180

A co do prezentów na parapetówki itp... to ja już każdemu wokół dawno powiedziałam, że jak nie wiedzą co mi kupić to albo %-ty ;:224 albo kwiaty ;:172 inne pierdoły zawalają mi miejsce i potem mam tylko problem ;:223
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alicjo pierwsza córka ma na imię Agnieszka i rzeczywiście -tak jak się spodziewałam-jest inteligentna, ale przy tym spokojna, zdystansowana, ostrożna... Druga to Alicja i tak jak się "obawiałam" :;230 to taki "Szybki Joe" i poza inteligencją jest bardzo odważna i zdecydowana, choć ma dopiero 3,5 roku :) Najmłodsza to Haneczka i... sama nie wiem co dalej. na razie rokuje dobrze, czyli wszystko w jednym-strach się bać :;230 :;230 :;230 Ty, Aluniu, możesz mamie podziękować za imię, bo i pewnie po cygance chwyciłaś urodę :)
Nastio piękne imię-człowiek wspaniały-nazywaj córcię tym imieniem śmiało :)
Aguś Ty to też masz cud imię :;230 Gdzieś je już słyszałam :) Ale i tak najfajniejsze i najskromniejsze z tego wszystkiego są... Baśki :;230 :;230 :;230
Jeśli chodzi o prezenty to i ja popieram-procentki, roślinki, ewentualnie osłonki do doniczek-zawsze mile widziane :)
Jeśli o przedszkole dla brata / a mam ich tylu, co Pancernych za dawnych lat :)/ to myślę, że doceni, a jak nie to podeślę mu Twój post do przeczytania :)
No! A dziś czekam i czekam...na przesyłeczkę, albo dwie :) Fotki zapewne wieczorkiem :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”