Owszem zapowiada się ciekawie,ale (ALE) są zawsze dwie czyli ostróżke już widać ,ale cyprysika i kosmosa ani,ani jest na niego alternatywa ,czyli żółty rumian który sam się wysewa i kwitnie do jesieni ,a w miejscu pysznogłówki wsadziłam dalie karłowe.Więc dalej czekamy na jakieś efekty
Pozdrawiam
Fajnie sobie to wszystko rozrysowałaś... ja też tak próbowałam ale jak zwykle za dużo roślin, za mało miejsca....
Troszkę ciężko się ogląda takie małe zdjęcia ....
Niestety na efekty trzeba czekać... dopiero jak rośliny się rozrosną ogródek nabierze kształtu...
Jagusia cieszy mnie że podobają się tobie moje zmagania z tym kawałkiem ziemi ,tyle tylko że u mnie jest za mało kwiatów .Blisko połowa z tych które wysiałam nie powschodziło np.Czosnek ,Cyprysik,Pensemon robi łaske że rośnie ,Sparaksisy wyszły tylko 2 i szybko przekwitły i.t.d,ale na szczęście przyjeły się Malwy i Marcinki od dziatka,Liatris ładnie się zapowiada ,Smagliczka i Maciejka ładnie kwitły .Daliami ,Rumianem i Aksamitkami zapełniłam puste miejsca i tak to wygląda : Inną sprawą jest ziemia (GLINA)i ciężko jest znaleźć na nią kwiaty
Witam ponownie Przyznam się bez bicia , dawno mnie nie było na forum , ale to wina pracy .Mam przyjemność przedstawić ciąg dalszy , moich zmagań .Zapraszam ;
Cieszę się bardzo że podobają się wam moje kwiaty.Troszeczke musiałam się na gimnastykować żeby jakoś je przedstawić
A teraz z innej strony ogrodu, od strony wschód-zachód .Niestety jedynym kolorem w sezonie jest orlik i funkie: