Elu pamiętam, kiwano jest już odłożone dla Ciebie, wystarczy się teraz tylko przejść na pocztę, co zrobię już niedługo
A oto następne obiecane zdjęcia:
1- hortensje
2- winorośl dla pewnej forumowiczki, która pamięta, że już w maju ma się po nie zgłosić?
A ja znów byłem w Zieleńcu tym razem zamiast snowboardu wziąłem narty Bożenko za chwilkę napiszę pw Dorotko Ja niestety ani jednej hortensji nie mam Elu niestety nie, zrobiłem to jakiś miesiąc temu i o dziwo jedna sadzoneczka puszczać zaczęła korzonki Iwonko ja również witaj już 2 marca nazwa marzec, to i od wczoraj już słonko zaczęło pięknie świecić
Przemku!
...witam serdecznie w niedzielne przedpołudnie.
Słoneczko przedziera się przez chmury...ale zdecydowanie chłodniej niż wczoraj...tylko 7 st. ...i wietrznie.
Zyczę miłej i niedzieli.
Ewuniu sporo posiałem, a będzie jeszcze więcej wszystko silnie powschodziło i nic jak na razie nie pada ( nie to co w tamtym roku). Ja też chcę już wiosnę, dziś w szklarni jest +20, ale w nocy jeszcze nie jest za ciepło, to nic jeszcze nie wynoszę. Oj tak wiosna by się bardzo przydała, a oznak wiosny jak na razie za wiele nie widać Bogusiu witaj w słoneczne popołudnie u mnie od kilku godzin strasznie wieje, ale chmurek mało a słoneczko świeci już za tydzień ma być powyżej 10 st. więc zostaje się nam tylko cieszyć i oczekiwać
Ja również życzę Tobie miłej niedzieli, bardzo cieplej i słonecznej
Ja też spokojnie czekam na wiosnę żeby była normalna i nie robiła niespodzianek Dzisiaj chwilami też słoneczko wychodziło ,ale nie mogło się zdecydować