Ogród w kuchni
Ogród w kuchni
Witam wszystkich,cudowny watek Chciałam sie podzielić przepisem na paki mniszkowe ala szparagi,mocno zacisniete pąki płuczę w wodzie ,nastepnie gotuje w roztworze wodnym z dodatkiem,soli i octu jabłkowego,czas gotowania jakies 5 minut.Na 2 szkl wody szkl octu jablkowego,sól do smaku,paczki są pyszne,można dodawac do sałatek i zajadac same:).Kwiaty mniszka smarze w cieście nalesnikowym,można na słodko i na słono,obie wersje są pyszne,a liscie blanszowane jem jak szpinak,pozdrawiam wszystkich ::):)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 2353
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Lokalizacja: Beskid Śląski
Re: Ogród w kuchni
Jolasia, wielkie dziąki. Już sobie ukradłam przepis do zbiorów.