Wyjatkowo piękne i pięknie zaprezentowałaś nam swoje liiowce

Pozdrawiam.
No i rzadko zachowują swoja intensywna barwę po przesadzeniu do gruntu...majowa pisze:Byłam dzis w Lidlu i był ogromny wybór prymul, czy one są wieloletnie?
Masz rację Dorotko, a mamusi wszystkiego co szczęściemdorcia7 pisze:Co będzie to będzie,prymulki nie są drogie a nawet jeśli tylko nacieszyły oczy w domu,gdy za oknem śnieg to i tak warto
DZiękujęiwona0042 pisze:Masz rację Dorotko, a mamusi wszystkiego co szczęściemdorcia7 pisze:Co będzie to będzie,prymulki nie są drogie a nawet jeśli tylko nacieszyły oczy w domu,gdy za oknem śnieg to i tak warto
Również zakupiłem kilka prymulek... można je przesadzić na podwórko?! A czy jak przesadzę do dużej donicy i na zimę wezmę do domu to przetrwa do następnego roku?dorcia7 pisze:Kolejna prymulka ...czeka na parapecie na posadzenie w ogródku
Piotrze,też chciałabym to wiedziećmisiaczekm pisze:Również zakupiłem kilka prymulek... można je przesadzić na podwórko?! A czy jak przesadzę do dużej donicy i na zimę wezmę do domu to przetrwa do następnego roku?dorcia7 pisze:Kolejna prymulka ...czeka na parapecie na posadzenie w ogródku
Dorotko to Ci pisałam, gdzieś to wyczytałamiwona0042 pisze:Czytałam ostatnio, że one raczej wieloletnie nie bardzo, a już na pewno nie te z okrągłymi listkami, te z bardziej podłużnymi mogą przetrwać