Co do mieczyków zamawiałam jednak u Pana Stanisława link poniżej ma 300 odmian mieczyków , znalazłam go przez przypadek
już nie mogę się doczekać jak przyjdą, jak wyrosną i będzie wszystko ok z pewnością będę polecała dalej
Agusiu nie wiem ile lat ma twoja córcia ale mój synek 3,5 roku ma i ostatnio cały czas szczela fochy do babci aż jest mi głupio bo mama mieszka z nami. Ty już widzę zamówiłaś mieczyki a ja chyba kupię na miejscu bo nie wiem ile mi miejsca zostanie ale chociaż ze 20 trzeba kupić bo je uwielbiam. Na razie tylko zamówiłam lilie i nie zrobiłam żadnych wysiewów.
Iwonko - moja córka ma skończone 4 (z grudnia) istny łobuz - wczoraj byłam na zebraniu w przedszkolu i oczywiście - największy uparciuch z całej grupy A mama dostała za zadanie wymyślić coś na kiermasz wielkanocny Dorotko - u mnie dzisiaj słońce pełną gębą Gosiaczku - dziękuję - zamówiłam już żurawki, teraz czas na funkusie , mogłabym podzielić swoje co mam - ale nie są jeszcze na tyle duże aby to robić.
No właśnie o te magnolie to najbardziej się trzęsę.
Dziękuję Dorotko za pomysły - w zeszłym roku robiłam na tacy od jajek pomalowanej na zielono wysianą rzeżuszkę, w tym roku muszę pomyśleć coś innego. W ogóle czasami to dla mnie nieporozumienie te kiermasze. Powinny być robione ręcznie z dziećmi, a rodzice idą na gotowce i kupują jakieś rzeczy, które dla mnie mogły by posłużyć jako prezenty na urodziny a nie rękodzieło do przedszkola
Szkoda, że nie dalaś znać wcześniej, bym Ci coś podeslala na kiermasz. A teraz mam za dużo swojej pracy
Kiermasz masz co roku? To po świętach coś bym zrobila, to będziesz miala za rok.
Dorotko - dzięki Kiermasze mam co święta w przedszkolu na Boże Narodzenie i Wielkanoc Przypomne się przy okazji gwiazdki Asiu - kurczę z tym kotem to nie pomyślałam - ale numer Ja mam kota, całkiem zapomnieliśmy
To karmnik idzie do poprawki. Chociaż ten kot jest tak leniwy, że nie wiem czy wejdzie na ten orzech
Co do palemki fajny pomysł, muszę poszperać coś po necie. sweety - zapraszam zapraszam będzie mi bardzo miło ;)
-- 1 mar 2013, o 16:57 --
Teraz będzie Toruńsko
No i ja mały obżartuch zmierzający ku piernikom - niestety kul paryskich nie było
sama zaczynam sie powaznie zastanawiać jak i gdzie powiesić budkę ,żeby pisklaki były bezpieczne-poczytałam i nawet taki"patyczek"przed wejściem okazuje się problematyczny- kotek,kuna maja dotatkowy pkt zaczepienia:((