Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII,cz.2
Basiu... w którym OBI?
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marto wiem, że interesujesz się bonsai - mogłabyś podpowiedzieć, gdzie znajdę troszkę informacji? I jakie badylki byłyby najlepsze na początek - żeby przetrwały w mieszkaniu (kłopotliwe zimowanie). Troszkę o tym czytałam, ale tylko namieszałam sobie w głowie 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Myślę, że na początek fikus benianina byby dobry. Dobrze czuje się w domu, stosunkowo szybko rośnie no i można naprawić błędy bo się łatwo krzewi. Ma też drobne liście co daje ładny pokrój.
Sporo informacji można wydłubać z netu. Mam dwie książki które wertuję ciągle. Jedna ma więcej obrazków a druga tekstu, który usiłuję zrozumieć 8)
Więcej doświadczenia ma Karpek Wiem też, że Przemo bawi się bonsai ;)
Sporo informacji można wydłubać z netu. Mam dwie książki które wertuję ciągle. Jedna ma więcej obrazków a druga tekstu, który usiłuję zrozumieć 8)
Więcej doświadczenia ma Karpek Wiem też, że Przemo bawi się bonsai ;)
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
O rany! U mnie ma się dobrze. Nie wiem co robimy inaczej.
Kurcze... sama do siebie nie zaglądam
Zdjęć wklejać nie mogę bo mi się komp zbiesił
I ciągnę ze starego laptopa.
Przeglądać się da ale nic więcej omalże

Zdjęć wklejać nie mogę bo mi się komp zbiesił

Przeglądać się da ale nic więcej omalże

Figa... muszę pogadać z Basią i może zabiorę je do siebie? Nie wiem o co chodzi bo mój rośnie ładnie. A naprawdę nic z nim nie robię. Traktuję go tak samo po macoszemu jak inne ;)
Raczek... pędzę
Przespacerowałam się na pocztę i... co tam mam znaleźć?
Raczek... pędzę

Przespacerowałam się na pocztę i... co tam mam znaleźć?
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Po prostu widzę,że moja wiadomość na PW nie jest odebrana.
Tak jak obiecałam na twój adres mailowy próbowałam przesłać instrukcje do Photofiltre,
ale pokazywało mi ciągle,że jest nieprawidłowy adres mailowy.
Bardzo proszę sprawdź,czy instrukcje doszły,jak nie to sprawdź adres mailowy,który mi podałaś.
Bardzo proszę o informacje.
Tak jak obiecałam na twój adres mailowy próbowałam przesłać instrukcje do Photofiltre,
ale pokazywało mi ciągle,że jest nieprawidłowy adres mailowy.
Bardzo proszę sprawdź,czy instrukcje doszły,jak nie to sprawdź adres mailowy,który mi podałaś.
Bardzo proszę o informacje.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
Aniu... już odnalezione ;)