Myślę ,że wszyscy tak mamy ...nawet chodzę na gimnastykę żeby mieć lepszą kondycję do skoku w dal ...ale pogody nie zmienimy Cieszmy się ,bo słonko świeci mamy błękitne niebo Wiosna puka do drzwi
Wprawdzie zapowiadają ochłodzenie, ale nic już nie zmieni faktu, że wiosna już za progiem i zima, mimo, że próbuje się opierać i nie chce dać się przepędzić i tak już za chwilę będzie brała nogi za pas
Oj tak wiosna , wiosna ach to ty ....
dzisiaj słoneczko od rana świeci pomimo , że jest zimno ale samopoczucie dużo lepsze
i nasze siewki trochę złapią
AGNESS pisze:Wprawdzie zapowiadają ochłodzenie, ale nic już nie zmieni faktu, że wiosna już za progiem i zima, mimo, że próbuje się opierać i nie chce dać się przepędzić i tak już za chwilę będzie brała nogi za pas
Witaj Aniu w piękny słoneczny dzień.
Wiatr dość silny więc osuszy te mokradła bo jak ziemia zmarznięta to wszystko trzyma się u góry.Kaloszki jesienią wyrzuciłam a nowych nie kupiłam ... i jak będę sadzić
Z liliami św. Antoniego tez mam problemy ale uprawiam przez sentyment. Po kwitnieniu planuje je wykopać i od nowa posadzić w odpowiedniejsze miejsce.
Aniu wiem ,że masz na wierzchu siewki rącznika - ( czytałam w wątku perdii) Będę siać pierwszy raz - ile czasu wschodzi ?
Mojej pani-Fionie jeszcze za zimno,bo na balkon nawet nie chce,,,u mnie pochmurno,,,,słonka nie widać,, ale cóż mamy marzec,,,fajnie już to brzmi
Udanego,dobrego dnia